Τραμπ για επεισόδια: «Μας έκλεψαν τις εκλογές αλλά πρέπει να πάτε σπίτι»

Το βίντεο που ανήρτησε στο Twitter

Χάος μέσα και έξω από το Καπιτώλιο / Reuters

«Λάδι στη φωτιά» έριξε ο Ντόναλντ Τραμπ μετά την έκκληση Μπάιντεν να βγει στη δημόσια τηλεόραση και να βάλει ένα τέλος στο χάος που προκάλεσε στο Καπιτώλιο.

Διάγγελμα Μπάιντεν: «Να βγει ο Τραμπ στη δημόσια τηλεόραση να βάλει τέλος!»

Υπενθυμίζεται ότι κατά την ομιλία του, ο Τραμπ κάλεσε τους υποστηρικτές του να κινηθούν προς το Καπιτώλιο όπου βρισκόταν σε εξέλιξη η επικύρωση της νίκης του Μπάιντεν στις προεδρικές εκλογές. 

«Ξέρω ότι πονάτε και ότι μας έκλεψαν τις εκλογές αλλά πρέπει να πάτε σπιτι και να έχει ησυχία! Δεν έχει προηγούμενο αυτό που έγινε αλλά πρέπει να έχουμε ειρήνη. Σας αγαπάμε, είστε εξαιρετικοί όλοι σας αλλά πρέπει να πάτε σπιτι», είπε μέσω μαγνητοσκοπημένου μηνύματος στο Twitter ο Τραμπ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κάτω από την ανάρτησή του, υπάρχει η σημείωση του Twitter ότι όσα λέει ο Τραμπ για τις νοθευμένες εκλογές δεν είναι αληθινά και δεν μπορεί κάνεις να αναπαράγει το συγκεκριμένο tweet.

Νωρίτερα ο ίδιος είχε ζητήσει από τους υποστηρικτές του να παραμείνουν «ήσυχοι» χωρίς ωστόσο να τους καλεί να απομακρυνθούν από το Καπιτώλιο.

«Ζητώ από όλους στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ να παραμείνουν φιλήσυχοι. Καμία βία! Θυμηθείτε, ΕΜΕΙΣ είμαστε το κόμμα του νόμου και της τάξης – σεβαστείτε τον νόμο και τους εξαίρετους άνδρες και γυναίκες στα μπλε. Ευχαριστώ!» έγραψε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top