«Κόκκινος» συναγερμός για τους Τούρκους Daltons - Τα συμβόλαια θανάτου

Ποια είναι τα μέλη της τουρκικής μαφίας

Ποιοι είναι οι Τούρκοι εκτελεστές που άνοιξαν πυρ κατά των στελεχών της ΕΥΠ αποκάλυψε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. Η διαβόητη συμμορία Daltons έχει μπει στο στόχαστρο των αρχών, με τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ να χαρτογραφούν τις κινήσεις των μελών της που βρίσκονται στη χώρα μας και λύνουν τις διάφορες τους εν μέση οδό, αδιαφορώντας για τη ζωή κατοίκων και περαστικών. 

Κόκκινος συναγερμός, με αυξημένη επιτήρηση σε όλες τις συνοριακές γραμμές της χώρας έχει σημάνει για να μη διαφύγουν οι «πιστολέρο» Daltons. Οι 3 μαφιόζοι της σκληρής συμμορίας πίστευαν ότι μέσα στο αμάξι της ΕΥΠ ήταν οι RedKit, η αντίπαλη ομάδα Τούρκων μαφιόζων, τα μέλη της οποίας προέρχονται από οργανωμένους οπαδούς της ποδοσφαιρικής ομάδας Φενερμπαχτσέ.

Οι τρεις Daltons διέφυγαν και όπως πιστεύουν στην αστυνομία κρύβονται, προκειμενου να καταστρώσουν σχέδιο διαφυγής με άλλα μέλη της συμμορίας τους.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, σε ερώτηση της Ραλλιώς Λεπίδου, επιβεβαίωσε ότι υπάρχει συνεργασία με τις τουρκικές αρχές.

Τα συμβόλαια θανάτου των Daltons 

Όπως αποκάλυψε το Star, οι 3 Daltons είναι ψυχροί εκτελεστές της τουρκικής μαφίας και κρύβονται πίσω από τουλάχιστον δυο δολοφονικές επιθέσεις στην Ελλάδα. 

Η Διεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος έχει πραγματοποιήσει κατά το παρελθόν, τόσο στην Αττική, όσο και στη Θεσσαλονίκη, αρκετές επιχειρήσεις, ελέγχους, προσαγωγές και συλλήψεις Τούρκων υπηκόων, ώστε να χαρτογράφησει την παρουσία τους στην χώρα μας, όπως ξεκαθάρισε η εκπρόσωπος τύπου της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντίνα Δημογλίδου.

500 Τούρκοι μαφιόζοι στη χώρα μας

Όπως αποκάλυψε το Star, στη χώρα μας έχουν βρει καταφύγιο περίπου 500 Τούρκοι. 

Οι περισσότεροι χρησιμοποιούν την Ελλάδα για να κρυφτούν από τις τουρκικές αρχές που τους αναζητούν ή για να γλιτώσουν από συμβόλαια θανάτου αντίπαλων ομάδων. 

Σκοπός τους να φύγουν για Γαλλία και Γερμανία, όσο μένουν όμως συνεχίζουν τις εγκληματικές δραστηριότητες τους.  Από την Αθήνα έχουν φύγει κυρίως για τη Θεσσαλονίκη κι όταν βλέπουν ότι τους βρίσκουν οι αντίπαλες σκληρές τουρκικές συμμορίες πάνε σε άλλα μέρη μέσα στην Ελλάδα.

Για την εξαπλή δολοφονία των Daltons στη Λούτσα είχε συλληφθεί ένα πρώην μέλος τους. Είχε αλλάξει στρατόπεδο και σαν «δούρειος ίππος» τους έστησε ενέδρα. Μάλιστα, σχεδίαζε να δραπετεύσει από τις φυλακές του Κορυδαλλού όπου κρατείται, βάζοντας μέσα όπλο για να κρατήσει ομήρους, κάτι που αποτράπηκε την τελευταία στιγμή.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top