Πάτρα: Του είπαν να μην ανάψει τσιγάρο στο λεωφορείο κι έβγαλε ρόπαλο

Χτύπησε μία γυναίκα που υπέστη κάταγμα

Σε ρινγκ μετατράπηκε αστικό λεωφορείο στην Πάτρα, όταν άνδρας επιτέθηκε σε επιβάτες με ρόπαλο. Μια παρατήρηση ήταν αρκετή για να βγει εκτός ελέγχου ο δράστης. Μια γυναίκα υπέστη κάταγμα στο χέρι μετά από χτύπημα που δέχθηκε. 

H παρατήρηση των άλλων επιβατών να μην ανάψει τσιγάρο μέσα στο αστικό λεωφορείο ήταν αρκετή για να μετατραπεί ο άνδρας σε ταύρο εν υαλοπωλείο. 

Πάτρα: Γυναίκα καταγγέλλει άγριο ξυλοδαρμό από συγγενή του πρώην άντρα της

Πάτρα λεωφορείο

Ο άνδρας τελικά άναψε το τσιγάρο και όταν οι επιβάτες του ζήτησαν να κατέβει από το λεωφορείο εκείνος αιφνιδιάστηκα έβγαλε ένα ρόπαλο που το είχε καλύψει με το μπουφάν του και άρχισε να απειλεί τους επιβάτες. Χτύπησε μια γυναίκα στο πόδι και ακόμα μια στο χέρι η οποία υπέστη κάταγμα. Χαρακτηριστικά αναφέρει ότι στόχευε στο κεφάλι της και όταν σήκωσε το χέρι της για να προστατευτεί το ρόπαλο χτύπησε με δύναμη το χέρι της. 

Πάτρα: «Η 36χρονη μητέρα νιώθει απελπισία» - Τι λέει η νέα δικηγόρος της

Η υπόθεση έφτασε σήμερα στις δικαστικές αίθουσες αλλά δόθηκε αναβολή. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top