Τροχαίο Αγρίνιο: «Είμαστε αποτελειωμένοι» - Ξεσπά η μητέρα της Χαριτίνης

«Έφυγε» η 18χρονη, 20 ημέρες μετά τον ακαριαίο θάνατο του αδελφού της

Ξέσπασε σε λυγμούς η μητέρα της Χαριτίνης που κατέληξε μετά από μάχη 20 ημερών στη ΜΕΘ / Βίντεο από το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

Το Αγρίνιο θρηνεί. Η 18χρονη Χαριτίνη που είχε τραυματιστεί σοβαρά στο τροχαίο όπου σκοτώθηκε ο 20χρονος αδελφός της Άκης, «έχασε» τη μάχη στη ΜΕΘ όπου νοσηλευόταν.

Ξεσπά η μητέρα του Άκη - «Έθαψα το ένα παιδί και το άλλο χαροπαλεύει»

Η μητέρα τους συντετριμμένη μίλησε αποκλειστικά στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star και τον Αλέξανδρο Γύγο για τις απώλειες των δύο παιδιών της, που την έχουν συνθλίψει.

Αγρίνιο: «Παραβίασε το κόκκινο και μου τσάκισε τα αδέλφια μου»

«Πάλεψε το παιδάκι μου πάρα πολύ σκληρά, ήταν πάρα πολύ δυνατή.  Η ζωή μου ήταν τα παιδιά μου, εγώ ξέρω πώς τα μεγάλωσα και πώς αγωνίστηκα πολύ σκληρά. Χάλια είμαστε, δεν υπάρχει τίποτα, είμαστε, είμαστε αποτελειωμένοι», δήλωσε η χαροκαμένη μάνα με λυγμούς.

Αγρίνιο: Πέθανε και η 18χρονη που τραυματίσθηκε στο τροχαίο

Η γυναίκα είδε τα δύο παιδιά της να «φεύγουν» μέσα σε 20 ημέρες και κανείς δεν μπορεί να την παρηγορήσει: 

«Δύο παιδάκια γεμάτα όνειρα, η Χαριτίνούλα μου ήταν αθλήτρια, πρωταθλήτρια, γεμάτα όνειρα, φοιτήτρια στο πρώτο έτος... Γεμάτα όνειρα, το παιδάκι μου, το αγόρι, γεμάτο όνειρα για ζωή».

Αγρίνιο: Πώς είχε γίνει το θανατηφόρο τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στα δύο αδέλφια

Ήταν 2 Νοεμβρίου, όταν ο γιος της Άκης, μαζί με την αδελφή του Χαριτίνη, θέλησαν να πάνε μια βόλταμε με τη μηχανή.

Στην Εθνική Οδό Αντιρρίου - Ιωαννίνων, στον κόμβο της Μεγάλης Χώρας, η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαιναν συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο που οδηγούσε 37χρόνος Ρομά, ο οποίος διέσχισε κάθετα τον δρόμο. Ο Άκης «έφυγε» ακαριαία. 

Αγρίνιο: Νεκρός σε τροχαίο ο 20χρονος Άκης

Επί 20 ολόκληρες ημέρες, η Χαριτίνη πάλευε να κρατηθεί στη ζωή, στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Αγρινίου. Η μητέρα της ήλπιζε ότι το κοριτσάκι της θα τα καταφέρει.

Ο οδηγός του οχήματος είχε συλληφθεί μετά το τροχαίο. Αφού σχηματίστηκε δικογραφία με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια και της σωματικής βλάβης από αμέλεια, αφέθηκε ελεύθερος.

Η κηδεία της άτυχης κοπέλας θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top