Με τον φόβο των κατηγορούμενων ζει 37χρονη θύμα ομαδικού βιασμού 

Καταγγέλλει ότι δεν τηρούνται οι περιοριστικοί όροι που τους επιβλήθηκαν  

Μια νέα σοκαριστική υπόθεση κακοποίησης, έφερε απόψε στο φως το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. Εκπαιδευτικός, 37 ετών, καταγγέλλει ότι βιάστηκε και ξυλοκοπήθηκε άγρια από τρεις άνδρες, μέσα στο σπίτι της, στην ανατολικη Αττική. Οι κατηγορούμενοι αρνούνται τις κατηγορίες, τους επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι - όπως έγινε και στην περίπτωση Λύτρα- οι όροι όμως -όπως υποστηρίζει το θύμα- δεν τηρήθηκαν. Η ίδια μιλά στην Άννα Σταματιάδου, ζητώντας απεγνωσμένα βοήθεια,. πριν όπως λέει, να είναι αργά.  

«Mε βιάσανε, με σπάσανε στο ξύλο, με πήγαν στο σπίτι μου όπου εκεί σε κατάσταση ανικανότητας συνέχισαν να με χτυπάνε με γροθιές, με αντικείμενα και έχουν αφήσει χρόνια βλάβη στο σώμα μου. Φοβάμαι, νιώθω φόβο, τρόμο κάθε φορά που επιστρέφω σπίτι κοιταω δεξιά, αριστερά, δεν μπορω να κυκλοφορησω...».    

Τι καταγγέλλει η 37χρονη εκπαιδευτικός στο Star  

Από τον Σεπτέμβριο του 2022 η ζωή της 37χρονης εκπαιδευτικού που μιλά με γυρισμένη την πλάτη αλλαξε. Με σφιγμένα τα χέρια δείχνει τα σημάδια στο σώμα της. 

Ηλεία: «Την πήγε σε παραλία, τη βάρεσε και τη βίασε. Τη χτύπησε στα βράχια»

Όπως καταγγέλλει τρεις άνδρες ελληνικής καταγωγής την κακοποίησαν σεξουαλικά και σωματικά. Στους τρεις άνδρες ασκήθηκαν πρόσφατα ποινικές διώξεις για ομαδικό βιασμό και επικίνδυνες σωματικές βλάβες και τους επιβλήθηκε ο όρος να μην την πλησιάζουν και να μην επικοινωνούν μαζί της.  Όμως,  ο εφιάλτης, όπως ισχυρίζεται η ίδια συνεχίζεται.   

Καταγγέλλουσα: «Δεν τηρούν τους περιοριστικούς όρους και φοβάμαι» 

Η 37χρονη δηλώνει στο Star: «Βρίσκομαι αντιμέτωπη και με τις απειλές τους. Το κορυφαίο ήταν προχθές, Κυριακή βράδυ στην περιοχή μου, σε παραλιακή τοποθεσία, ενώ του έχει επιβληθεί ο περιοστεϊκός όρος να μην με προσεγγίζει με κανένα τροπο στα 200 μέτρα. Με αντιλήφθηκε, προκλητικά ήρθε στο μέρος μου και παρά την έκκλησή μου να φύγει ήρθε δίπλα μου. Πώς μπορώ εγώ να διασφαλίσω την ασφάλειά μου;». 

Συνελήφθη μετά από 17 χρόνια ο «βιαστής με την κακή αναπνοή»

Ο δικηγόρος της 37χρονης και διδάκτωρ Εγκληματολογίας Παναγιώτης Παπαιωάννου, δηλώνει στο Star: 

Τι υποστήριξε η 37χρονη στο Star για τη μη τήρηση περιοριστικών όρων από τους κατηγορούμενους

Τι υποστήριξε η 37χρονη στο Star για τη μη τήρηση περιοριστικών όρων από τους κατηγορούμενους

«Έχουν επιβληθεί όροι μη προσέγγισης. Δε θα κρίνουμε το αν έπρεπε να επιβληθεί κάτι άλλο, όμως οι όροι επιβάλλονται για να τηρούνται. Είναι θέμα της Δικαιοσύνης να δουν αν ήταν δόκιμοι οι όροι ή αν πρέπει να προστεθούν ή να αλλαχθούν οι όροι, γιατί το ζητούμενο δεν είναι μόνο να περιμένει ο κατηγορούμενος τη δίκη με ασφάλεια αλλά και το θύμα να φτάσει στη δίκη χωρις να έχει δευτερογενώς τραυματιστεί».   

Έκκληση της 37χρονης μέσω του Star: «Ζητώ προστασία από τη Δικαιοσύνη» 

Στην ερώτηση της Άννας Σταματιάδου, για το τι θα έλεγε σε γυναίκες που αντιμετωπίζουν ανάλογες καταστάσεις βίας, η 37χρονη απαντά: «Να μιλάνε και να καταγγέλλουνε. Θέλω αυτοί που μου έκαναν κακό, που με σακάτεψαν και με βίασαν να τιμωρηθούν και ζητάω από την ελληνική Δικαιοσύνη να με προστατέψει για να μην έχουμε άλλα χειρότερα».  

Τι ισχυρίζονται οι κατηγορούμενοι

Οι κατηγορούμενοι  αρνούνται τα πάντα και έχουν μηνύσει την καταγγέλλουσα.    

«Υπάρχει μια σκευωρία. Όλο αυτό είναι ένα αναληθές κατασκεύασμα. Υπάρχουν λόγοι συγκεκριμένοι για τους οποίους έχει κατασκευαστεί αυτή η ιστορία. Υπήρξε απόλυτη συναίνεση, για να μην σας πω ότι υπήρξε και προτροπή... Στα βίντεο φαίνεται ότι η καταγγέλλουσα κυνηγάει τον εντολέα μου και μάλιστα χρησιμοποιεί λεκτικά “αυτός που τραβάει την κάμερα γ… τον”» δηλώνει από την πλευρά κατηγορούμενου, η δικηγόρος Αναστασία Ασπρίδη.    

Για σκευωρία κάνει λόγο η δικηγόρος κατηγορούμενου για τον βιασμό    

Για «σκευωρία» κάνει λόγο η δικηγόρος κατηγορούμενου για τον βιασμό   

Η πρόταση του Εισαγγελέα θα καθορίσει και την εξέλιξη της υπόθεσης
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top