Ηλεία: «Την πήγε σε παραλία, τη βάρεσε και τη βίασε. Τη χτύπησε στα βράχια»

Η υπόθεση βιασμού της 14χρονης στη Ζάκυνθο το 2017

Όσα είπε η μητέρα της 14χρονης που βιάστηκε από τον 37χρονο δολοφόνο της Βασιλικής / Βίντεο Alpha

Η άγρια δολοφονία της 11χρονης Βασιλικής στην Ηλεία από τον θείο της έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη και έχει προκαλέσει κύμα οργής για τον δολοφόνο, ο οποίος είχε καταδιαστεί για τον βιασμό ανήλικης και κυκλοφορούσε ελεύθερος.

Ηλεία: Δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο στον θείο της 11χρονης

Ήταν 2017, όταν ο 37χρονος βίασε ένα 14χρονο κορίτσι στη Ζάκυνθο. Η κοπέλα είχε μιλήσει στην οικογένειά της, παρά τις απειλές του δράστη και ασκήθηκε δίωξη εναντίον του. Το 2020 καταδικάστηκε, όμως ο βιαστής αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μέχρι το εφετείο που θα γινόταν το 2025.

Ποιος είναι ο 37χρονος δολοφόνος της 11χρονης

Η μητέρα του 14χρονου θύματος μίλησε για τον εφιάλτη που έζησε το παιδί της και περιέγραψε όσα της είχε εκμυστηρευτεί η κόρη της:

«Ήταν στον σύλλογο και την κοιτούσε πάνω – κάτω. Είχε ένα μηχανάκι μικρό. Της είπε "πάμε στη θάλασσα να πάρουμε και κάτι να πιούμε;". Και πάνε και τη βάρεσε και τη βίασε. Την ακούμπησε πίσω, γιατί είχε βράχια, και της χτύπησε το κεφάλι πίσω και έβγαλε λίγο αίμα. Έχασε τις αισθήσεις της και της έβαλε τα χέρια στον λαιμό. Το κοριτσάκι ήταν μικρό τότε. Η κόρη μου είπε στο δράστη, δε θα πω τίποτα στον πατέρα μου και στη μάνα μου, άσε με να ζήσω. Και μόλις την άφησε, ήρθε τρέχοντας και μας το είπε», ανέφερε η γυναίκα μιλώντας στην εκπομπή T live. 

Ηλεία: Αυτός είναι ο άνδρας που σκότωσε την ανηψιά του

«Δικάστηκε στη Ζάκυνθο και έφαγε 9 χρόνια, δεν ξέρω γιατί δεν μπήκε φυλακή. Ήθελε η κόρη μου να ξεχαστεί, δεν ήθελε άλλη ντροπή. Πήγα εγώ με τον πατέρα της στο δικαστήριο», κατέληξε η μητέρα του θύματος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top