Οι συνομιλίες που «έκαψαν» τον Λύτρα - Τα μηνύματα στη σύζυγό του

«Σ' αγάπησα πολύ και σ' αγαπάω, συγγνώμη για όλα»

Καταλυτικό ρόλο στην απόφαση για την προφυλάκιση του Απόστολου Λύτρα έπαιξαν και τα μηνύματα που επιχείρησε να ανταλλάξει με τη σύζυγό του μέσω ομαδικής συνομιλίας με συνεργάτη του γραφείου του. 

Οι συνομιλίες που «έκαψαν» τον Λύτρα

Οι συνομιλίες ξεκινούν με πρωτοβουλία του συνεργάτη, ωστόσο ο ίδιος ομολογεί ότι ο Απόστολος Λύτρας του το ζήτησε.

Αρχικά ο στενός συνεργάτης των δυο δικηγόρων ρωτά την 37χρονη: «Πώς είσαι;» και του απαντά «Προσπαθώ». Και αυτή είναι η μοναδική φορά που η σύζυγος του ποινικολόγου ανταποκρίνεται, καθώς δείχνει ξεκάθαρα ότι δεν έχει καμία διάθεση επικοινωνίας με τον άνδρα της.

Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που η 37χρονη μπαίνει στην κλινική

Ο συνεργάτης στη συνέχεια αλλάζει εντελώς ύφος και δείχνει ότι ενδιαφέρεται κυρίως για τα οικονομικά και τη λειτουργία του γραφείου: «Ξεκατιναστείτε! Θέλετε να καταστραφείτε; Καταστραφείτε!Θέλετε να πτωχεύσετε; Πτωχεύστε! Όμως σεβαστείτε τα άτομα που μήνες ή και χρόνια δουλεύουν για εσάς».

Ο Απόστολος Λύτρας θέτει ζήτημα χρημάτων και του απαντά: «Γιώργο, προσπαθούν τα παιδιά να μιλήσουν με τη... να πάνε να πάρουν τα λεφτά μου και για το δάνειο και για εσάς και το γραφείο και δεν απαντάει».

Ο συνεργάτης φανερά εκνευρισμένος του απαντά: «Κύριε Αποστόλη, αλήθεια αν υπήρχε τρόπος μέσω Viber θα σας έριχνα μπουνιά. Υπάρχουν άτομα στο γραφείο που δεν έχουν πληρωθεί».

Σε όλο αυτό το θύμα δεν απαντά απολύτως τίποτα και μένει εντελώς αμέτοχο. 

 

Απόστολος Λύτρας: Τι υποστήριξε στην απολογία του στην ανακρίτρια

Απόστολος Λύτρας: Τα μηνύματα στη σύζυγό του

«Πραγματικά δεν έχω λόγια να πω. Ντρέπομαι για τον εαυτό μου. Να ξέρεις ότι σ' αγάπησα πολύ και σ' αγαπάω. Εκτός από σένα, δεν έχω κάτι άλλο στον κόσμο. Ξέρω ότι δεν με πιστεύεις αλλά σου λέω αλήθεια. Δεν έχει κανένα νόημα η ζωή μου χωρίς εσάς. Συγνώμη για όλα, συγνώμη. Επειδή αύριο δεν ξέρω που θα είμαι, πρέπει να βοηθήσεις τα παιδιά. Η Ν. (μεσαία κόρη) μεθαύριο φεύγει, η Ε. (μεγάλη κόρη) έχει υποχρεώσεις και πρωτίστως η Δ. (μικρή κόρη) έχει ανάγκη μεγάλη. Δεν ξέρω τι θα πεις στο παιδί, για το τι έγινε και για το τι θα γίνει με τον μπαμπά της. Σου λέω αλήθεια το μόνο που θα ήθελα αυτή τη στιγμή είναι να πεθάνω», γράφει ο Απόστολος Λύτρας.

«Ζήτησα συγγνώμη και σου ζητάω και τώρα. Ζήτησα να μπω σε θεραπευτικό πρόγραμμα. Μακάρι κάποια στιγμή να με συγχωρήσεις για την πράξη μου. Και ενημέρωσε την Ε. (μεγάλη κόρη) να έρθει να πάρει κάποια πράγματα σε παρακαλώ. Δεν έχω τίποτα, ούτε κλειδιά».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top