«Η 37χρονη δικηγόρος δέχθηκε 30 μπουνιές μέσα στο αυτοκίνητο»

Το θύμα έχει κατάγματα στα δάχτυλα γιατί προσπάθησε να προστατευθεί

Απόσπασμα από την εκπομπή Live News με τις δηλώσεις του δικηγόρου, Θέμη Σοφού / Mega

Ο δικηγόρος της 37χρονης, Θέμης Σοφός προχώρησε σε δηλώσεις για την υπόθεση και συγκλόνισε με μερικές από τις λεπτομέρειες που ανέφερε για την υπόθεση και τον ξυλοδαρμό της από τον Απόστολο Λύτρα. 

«Ανέλαβα την εκπροσώπησή της, μίας συναδέλφου άξιας, μάχιμης δικηγόρου, μητέρας και πλέον κακοποιημένης, δυστυχώς, με τραυματισμό βαρύτατο από τον οποίο προσπαθεί να αναρρώσει και σωματικά και ψυχολογικά. Λυπάμαι πολύ για ότι έχει συμβεί. Προσβάλει όλο τον νομικό κόσμο», τόνισε ο Θέμης Σοφός.

Παραδόθηκε ο Απόστολος Λύτρας

«Ο υποστηρίζων την κατηγορία έχει το δικαίωμα να γνωστοποιήσει στην ανάκριση όλα τα πραγματικά περιστατικά. Έχει το καθήκον να διαφωτίσει την ανάκριση για την αλήθεια. Γνωστοποιήσαμε τα περιστατικά που έγιναν χθες και μετά από τέτοια αντιμετώπιση που υπήρξε από τη δικαιοσύνη με περιοριστικούς όρους μετοίκησης, απαγόρευση προσέγγισης και συναναστροφής, είδαμε μία συμπεριφορά που δεν συνάδει με ταπεινή συμμόρφωση στους όρους», πρόσθεσε παρακάτω ο συνήγορος της 37χρονης.  

Μήνυση στον Λύτρα και την πρώην σύζυγό του από την Πολυζωγοπούλου

Θέμης Σοφός: «Το θύμα δέχθηκε 30 μπουνιές στο πρόσωπο»

«Οι 30 μπουνιές που δέχτηκε στο πρόσωπό της μέσα στο αυτοκίνητο, που προσπαθούσε να καλύψει με τα χέρια της το πρόσωπό της και της προκάλεσε κατάγματα στα δάχτυλα, καταλαβαίνετε ότι μία αξιοπρεπής στάση δεν επιτρέπει και δεν συγχωρεί καμία δικαιολογία» είπε παρακάτω. 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top