Ηλεία: Προσπάθησε να βιάσει την 11χρονη, εκείνη αντιστάθηκε και τη σκότωσε

«Θα το πω στους γονείς μου», φέρεται να είπε η Βασιλική στον θείο της

Λίγο πριν μεταφερθεί στον ανακριτή και στον εισαγγελέα, ο 37χρονος, ο οποίος ομολόγησε ότι δολοφόνησε την 11χρονη ανιψιά του στην Ηλεία, φέρεται να παραδέχθηκε ότι μετέφερε το παιδί στην περιοχή Καταράχι και του ζήτησε να συνευρεθούν ερωτικά. 

«Τι τράβηξε, τι θάνατο είχε;» - Συγκλονίζει η μητέρα της 11χρονης Βασιλικής

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι όταν αποπειράθηκε να βιάσει την ανιψιά του, εκείνη αντιστάθηκε και τον απείλησε ότι θα το πει στους γονείς της. 

το σημείο, όπου βρέθηκε νεκρή η 11χρονη

Τότε εκείνος την έριξε στο έδαφος και της κάρφωσε πολλές φορές το κατσαβίδι στην πλάτη, στα πλευρά και στο λαιμό της, με αποτέλεσμα να τη σκοτώσει.

Ηλεία: «Τέρας, πώς το έκανες;»- Οργισμένα μηνύματα στα social του 37χρονου

Στη συνέχεια, ο κατηγορούμενος έσυρε για απόσταση περίπου 45 μέτρων τη σορό και την έκρυψε δίπλα σε αποστραγγιστικό αυλάκι, σκεπάζοντάς την με ξερά χόρτα. Φέρεται, επίσης, να υποστήριξε ότι πέταξε το κατσαβίδι σε έναν βάλτο. 

Η 11χρονη που δολοφονήθηκε στην Ηλεία

Ηλεία: Έγκυος η σύζυγος του καθ΄ομολογίαν δολοφόνου 

Η μητέρα του 37χρονου δράστη μίλησε στον ΑΝΤ1 και υποστήριξε πως ο γιος της είναι αθώος. 

Ηλεία: Αυτός είναι ο 37χρονος που σκότωσε την 11χρονη Βασιλική

«Το παιδί μου δεν έχει βιάσει και δεν έχει σκοτώσει. Ούτε μύγα δεν έχει πειράξει», είπε, προσθέτοντας ότι ενεπλάκη στην υπόθεση γιατί, όπως είπε, έχει το ίδιο αυτοκίνητο με τον άνθρωπο που πήρε την 11χρονη και τη σκότωσε. 

ο δολοφόνος της 11χρονης

Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που η 11χρονη μπαίνει στο αμάξι του θείου της

Η μητέρα του 37χρονου αποκάλυψε ακόμα πως η σύζυγός του είναι έγκυος στο πέμπτο τους παιδί, το οποίο θα γεννηθεί τον Σεπτέμβριο, ενώ κατήγγειλε ότι τον χτύπησαν στο αστυνομικό τμήμα και ομολόγησε κάτι που δεν έκανε. 

«Το παιδί μου είναι μάλαμα, αποκλείεται να το έχει κάνει. Το μπλέξανε το παιδί. Αυτός που πήρε το παιδί είχε ίδιο αμάξι με το παιδί μου. Το αγάπαγε το παιδί και την μητέρα του την αγάπαγε», είπε.

Ηλεία: Ο 37χρονος είχε καταδικαστεί για τον βιασμό 14χρονης

Ο 37χρονος είχε κατηγορηθεί το 2017 για βιασμό μιας 14χρονης. Το 2020, το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ζακύνθου του επέβαλε ποινή φυλάκισης 9 ετών και 8 μηνών, ωστόσο αποφάσισε να τον αφήσει ελεύθερο με περιοριστικούς όρους έως την εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό –καθώς η νομοθεσία τότε το επέτρεπε– και του είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του δύο φορές τον μήνα. Το Εφετείο για τη συγκεκριμένη υπόθεση μέχρι σήμερα δεν έχει προσδιοριστεί.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top