Καταγγελίες για την εταιρία με τα σχολικά γεύματα και στο παρελθόν

Παρατυπίες στα γεύματα της εταιρίας στο νοσοκομείο της Λαμίας 

Λουκέτο μέχρι νεωτέρας έβαλε ο ΕΦΕΤ στην εταιρεία που εμπλέκεται στη μαζική δηλητηρίαση μαθητών στη Λαμία. Αποκαλύπτεται όμως ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη εταιρεία έχει βρεθεί στο επίκεντρο αρνητικών εκθέσεων και καταγγελιών. 

«Έπρεπε να πάθουν δηλητηρίαση τα παιδιά μας, για να διακόψουν αυτά τα ακατάλληλα γεύματα;», αναρωτιέται πατέρας μαθητή. 

Ο ΕΦΕΤ αναστέλλει τη λειτουργία του εργοστασίου στη βιομηχανική ζώνη της Λαμίας και στις αποκλειστικές εικόνες του STAR φαίνονται τα μηχανήματα να κατεδαφίζουν κομμάτι-κομμάτι τους καμμένους αποθηκευτικούς χώρους και τα γραφεία της εταιρείας που παραδόθηκαν στις φλόγες. Την ίδια ώρα πληθαίνουν οι καταγγελίες γονέων για ακατάλληλα σχολικά γεύματα. 

Λαμία: «Λουκέτο» στην εταιρία με τα σχολικά γεύματα από τον ΕΦΕΤ

Παρατυπίες στα γεύματα της εταιρίας στο νοσοκομείο της Λαμίας 

Αυτά είναι τα δύο έγγραφα - «φωτιά» που «καίνε» την εταιρεία, που εμπλέκεται στη μαζική τροφική δηλητηρίαση μαθητών, καθώς μαρτυρούν πως υπήρχαν παρατυπίες και στη προμήθεια φαγητών σε ασθενείς και εφημερεύοντες Ιατρούς του Νοσοκομείου της  Λαμίας. Στο πρώτο έγγραφο διαπιστώνεται ότι δεν τηρούνταν οι προδιαγραφές για τη θερμοκρασία των γευμάτων αλλά και τη συσκευασία φρέσκων λαχανικών.

Στο δεύτερο έγγραφο, το νοσοκομείο επανέρχεται επισημαίνοντας ότι η εταιρεία δεν έχει συμμορφωθεί στις υποδείξεις για τη θερμοκρασία των γευμάτων. 

Αγωνία για την επόμενη ημέρα μετά τη διακοπή των σχολικών γευμάτων 

Λαμία: Σκουλήκια, τρίχες και πούπουλα στα χαλασμένα γεύματα - Εικόνες σοκ

Τα σχολικά γεύματα ένα πολύ σημαντικό πρόγραμμα που βοηθάει εκατοντάδες οικογένειες και «λύνει» τα χέρια σε σκληρά εργαζόμενους γονείς, ακόμα και σε νοικοκυριά που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top