Κρήτη: 17χρονη μαθήτρια η κοπέλα που έπεσε από τη γέφυρα

Εξετάζεται το ενδεχόμενο αυτοχειρίας

Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε την Πέμπτη 23/5 στη Κρήτη, όταν κοπέλα έπεσε από τη γέφυρα της Σταλίδας, λίγο μετά το τούνελ στον ΒΟΑΚ κι έχασε τη ζωή της. Νεότερες πληροφορίες επιβεβαιώνουν πως πρόκειται για μία 17χρονη μαθήτρια. 

Κρήτη: 17χρονη μαθήτρια λυκείου η άτυχη κοπέλα

Πληροφορίες που δημοσιεύουν τοπικά μέσα, αποκαλύπτεται πως το κορίτσι ήταν 17 ετών, μαθήτρια της τρίτης λυκείου και ετοιμαζόταν για να δώσει πανελλήνιες εξετάσεις. Μάλιστα, τις επόμενες ημέρες θα γιόρταζε και τα γενέθλιά της. Ήταν το μεσαίο παιδί πενταμελούς οικογένειας. 

Στο σημείο κλήθηκε η ΕΜΑΚ και το ΕΚΑΒ για τη μεταφορά της σορού της. Με βάση την προανάκριση, εξετάζεται το ενδεχόμενο της αυτοχειρίας.

Τραγωδία στην Κρήτη: Γυναίκα έπεσε από γέφυρα - Ήθελε να βγάλει φωτογραφία

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, η μαθήτρια έφυγε από το σχολείο όπου έδινε ενδοσχολικές εξετάσεις, και συγκεκριμένα Ιστορία, και λίγο αργότερα σημειώθηκε το τραγικό περιστατικό.

Μαρτυρίες τονίζουν ότι η 17χρονη έφυγε από το σχολείο δεν πήρε το λεωφορείο όπως κάθε μέρα, αλλά έφυγε με τα πόδια. Παράλληλα, λέγεται πως το κορίτσι ακροβατούσε για ώρα πάνω στην προστατευτική μπάρα του ΒΟΑΚ και πως υπήρξαν οδηγοί που την είδαν και προσπάθησαν να την κατεβάσουν. 

Εξετάζεται από τις Αρχές η πιθανότητα να συνέβη κάτι την ώρα των εξετάσεων που την τάραξε ή την πλήγωσε και την οδήγησε σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. 

Κρήτη: Η στιγμή της μεταφορά της σορού της

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top