Νέα ντοκουμέντα από τον άγριο ξυλοδαρμό του ζευγαριού στο Αιγάλεω

Αστυνομικοί εντόπισαν ύποπτο αυτοκίνητο

Στα ίχνη των δραστών που ξυλοκόπησαν το ζευγάρι στο Αιγάλεω, βρίσκονται οι αρχές. Οι έρευνες των αστυνομικών φαίνεται πως αποδίδουν καθώς έχουν ήδη εντοπίσει στα βόρεια προάστια ένα ύποπτο αυτοκίνητο, στο οποίο σύμφωνα με τις εκτιμήσεις τους επέβαιναν οι «νταήδες».

Τι είπε στο Star γυναίκα - θύμα άγριου ξυλοδαρμού στον δρόμο

Στο νέο αποκλειστικό βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο Βαγγέλης Γκούμας, βλέπετε τη γυναίκα αιμόφυρτη λίγα δευτερόλεπτα μετά τα άγρια χτυπήματα που δέχτηκε να ζητάει απειγνωσμένα βοήθεια. 

Νέα βίντεο ντοκουμέντα από τον ξυλοδαρμό του ζευγαριού στο Αιγάλεω

Οι αστυνομικοί άμεσα ξεκίνησαν τις έρευνες συλλέγοντας υλικό από κάμερες ασφαλείας. Σε βίντεο βλέπετε την πορεία των δύο αυτοκινήτων να κινούνται επί της Θηβών.

Νέα βίντεο ντοκουμέντα από τον ξυλοδαρμό του ζευγαριού στο Αιγάλεω

Αμέσως μετά ξεκίνησε ο άγριος καυγάς. Περαστικοί τρέχουν προς το σημείο για να δουν τι ακριβώς συμβαίνει.

Νέα βίντεο ντοκουμέντα από τον ξυλοδαρμό του ζευγαριού στο Αιγάλεω

Οι τρεις δράστες είχαν βγει από το λευκό αυτοκίνητο και χτυπούσαν ανελέητα την άτυχη οδηγό και τον σύζυγό της. Η γυναίκα που βρίσκεται στο πλευρό του συζύγου της που νοσηλεύεται στο ΚΑΤ με σοβαρά τραύματα, ζητά να βρεθούν οι δράστες. 

Ξυλοδαρμός Αιγάλεω: Αστυνομικοί εντόπισαν ύποπτο αυτοκίνητο

Η έρευνα έφερε αποτελέσματα. Αυτό είναι το ύποπτο λευκό αυτοκίνητο που φέρεται να εμπλέκεται στο επεισόδιο του άγριου ξυλοδαρμού στο Αιγάλεω. Οι αστυνομικοί το εντόπισαν στα βόρεια προάστια. Δεν υπάρχουν πινακίδες κυκλοφορίας και όπως βλέπετε ο οδηγός του το είχε σκεπάσει με μουσαμά για να μην το εντοπίσουν. 

Ξυλοδαρμός Αιγάλεω: Αστυνομικοί εντόπισαν ύποπτο αυτοκίνητο

Σημειώνεται ότι αμέσως μετά το άγριο επεισόδιο, οι τρεις δράστες επιβιβάστηκαν στο λευκό αυτοκίνητο και στη συνέχεια μπήκαν με ιλλιγιώδη ταχύτητα στην Ιερά Οδό

Οι αστυνομικοί έχοντας στην διάθεσή τους τις πινακίδες κυκλοφορίας του αυτοκινήτου εντόπισαν την οικία του ιδιοκτήτη αλλά σύμφωνα με πληροφορίες, το συγκεκριμένο σπίτι ήταν εγκαταλελειμένο εδώ και καιρό.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top