Κηφισιά: Με αιμάτωμα στο κεφάλι ο 9χρονος - H ανακοίνωση των γιατρών

Τον έσωσε η τσάντα που είχε στην πλάτη του

Αναστάτωση επικρατεί από χθες στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Κηφισιάς, όπου χθες η βαριά καγκελόπορτα καταπλάκωσε μαθητές, με αποτέλεσμα ο ένας από αυτούς να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. 

Κηφισιά: Καρέ καρέ η στιγμή που μεταφέρουν τον τραυματισμένο μαθητή

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, το αγοράκι φέρει κάταγμα στον τέταρτο σπόνδυλο και αιμάτωμα στο κεφάλι και γι’ αυτό θα χρειαστεί να νοσηλευτεί για 20 μέρες. 

καγκελόπορτα Κηφισιά1

Το μικρό αγόρι μετά τη λήξη των μαθημάτων, κι ενώ αποχωρούσε από το σχολικό κτίριο, καταπλακώθηκε από την εξωτερική σιδερένια πόρτα, η οποία αποκολλήθηκε. 

Κηφισιά: Εκτός κινδύνου ο 8χρονος που τραυματίστηκε από πτώση πόρτας

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η πόρτα είχε αντικατασταθεί την ίδια μέρα από συνεργείο και κατόπιν υπόδειξης του αρμόδιου τμήματος του δήμου Κηφισιάς. 

καγκελόπορτα Κηφισιά 2

Δάσκαλοι και γονείς κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τον μικρό μαθητή, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο «Παίδων Πεντέλης», συνοδευόμενος από τον πατέρα του. 

Κηφισιά: Το έσωσε η τσάντα του

Σύμφωνα με όσα είπαν γονείς στον ΑΝΤ1 ο 9χρονος γλίτωσε τα χειρότερα χάρη στην σχολικά τσάντα που είχε στην πλάτη του. 

Κηφισιά: Πόρτα καταπλάκωσε μαθητές σε δημοτικό σχολείο

Μάλιστα εκτός από το παιδί στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε τραυματισμένη και μια μητέρα, η οποία έτρεξε να το βοηθήσει, όταν έπεσε πάνω του η πόρτα που ζυγίζει 150 κιλά. 

Γονείς, εκπαιδευτικοί και παιδιά συγκεντρώθηκαν το πρωί στο δημαρχείο της Κηφισιάς για να διαμαρτυρηθούν για το περιστατικό και οι εκπαιδευτικοί της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου πραγματοποίησαν τρίωρη στάση εργασίας. 

Καγκελόπορτα Κηφισιά 3

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος φέρεται να υποστήριξε πως υπήρξε κάποια αστοχία με τους πύρους που στηρίζουν την πόρτα, αλλά δεν ικανοποίησε τους γονείς, οι οποίοι αναρωτήθηκαν πώς ο εργολάβος έδωσε τα κλειδιά στον διευθυντή του σχολείου, αν όντως είχε διαπιστωθεί κάποιο πρόβλημα στην πόρτα. 

Στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας συνελήφθησαν τρία άτομα που είχαν πάρει μέρος στις εργασίες που πραγματοποιήθηκαν στην πόρτα και κατηγορούνται για επικίνδυνη σωματική βλάβη από αμέλεια.

Σήμερα, οι συλληφθέντες με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Κηφισιά: Η ανακοίνωση του νοσοκομείου

Το νοσοκομείο εξέδωσε ανακοίνωσε για την κατάσταση της υγείας του 9χρονου. 

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο ανήλικος Μ. Θ., (γεν. 2015), διακομίσθηκε μέσω ΕΚΑΒ στο Γ.Ν. Παίδων Πεντέλης στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών 21.05.2024 και ώρα 14:10 λόγω αναφερόμενης καταπλάκωσης  από μεταλλική πόρτα.

Κατά την  κλινική εξέταση  είχε πλήρη επικοινωνία, πλήρη κινητικότητα και αισθητικότητα  και ήταν αιμοδυναμικά σταθερός.  

Έγιναν οι απαραίτητες κλινικοεργαστηριακές εξετάσεις και παραμένει εκτός κινδύνου νοσηλευόμενος στη Χειρουργική Κλινική του Γ.Ν. Παίδων Πεντέλης για περαιτέρω παρακολούθηση και έλεγχο».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top