Κως: 42χρονος κατηγορείται για την αποπλάνηση της βαφτισιμιάς του

Η τρομακτική καταγγελία του το κορίτσι

Κως: 42χρονος Κατηγορείται Για Αποπλάνηση Της Ανιψιάς Του

Ένας 42χρονος κατηγορείται για την αποπλάνηση της ανήλικης ανιψιάς του, η οποία είναι και βαφτισιμιά του στην Κω

40χρονος συνελήφθη επ΄αυτοφώρω σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής με ανήλικο κορίτσι

Ο άνδρας θα καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου στις 13 Μαΐου. Σύμφωνα με την εφημερίδα Δημοκρατική, το Δικαστικό Συμβούλιο αποφάσισε να μην γίνει κατηγορία εις βάρος του για τις πράξεις της τέλεσης γενετήσιων πράξεων με ανηλίκους και της τέλεσης γενετήσιων πράξεων μεταξύ συγγενών ενώ διατηρεί τους περιοριστικούς όρους που του έχουν επιβληθεί μετά την απολογία του και συγκεκριμένα της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισής του μια φορά κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας του και της απαγόρευσης προσέγγισης ανηλίκων χωρίς την παρουσία έτερου ενήλικα.

Κως: Τι κατήγγειλε το κορίτσι

Τον Αύγουστο του 2021 σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του 42χρονου, μετά από την καταγγελία της ανήλικης ανιψιάς του, η οποία ήταν τότε 15 ετών. 

Βόλος: Νεαρή παρίστανε τον άνδρα για να αποπλανήσει ανήλικη μαθήτρια

Όπως φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, το Πάσχα του 2020 το κορίτσι πήγε στο νησί για τις γιορτές του Πάσχα κι έμεινε στο σπίτι του θείου και νονού του.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες της κοπέλας, κάποιο βράδυ ήταν στο δωμάτιο του θείου της μαζί του και μαζί με τον 14χρονο ξάδελφό της, γιο της αδελφής του πατέρα της κι έβλεπαν ταινίες. 

Αποπλάνηση 12χρονης: «Μου είπε ότι είχε σχέσεις με τον προπονητή της»

Είδαν μια ταινία και αφού τελείωσε, ο θείος της είπε να βάλουν και δεύτερη. Στη διάρκεια της τελευταίας νύσταξε και κάποια στιγμή ο ξάδελφος της είχε πάει στην τουαλέτα και τότε αντιλήφθηκε, ότι ενώ την είχε πάρει ο ύπνος, ο καταγγελλόμενος είχε σηκώσει την μπλούζα της και την θώπευε στο στήθος.

Του είπε «τι κάνεις, πας καλά;», εκείνος δεν απάντησε και μετά η ανήλικη έφυγε. Τόνισε ότι δεν το είχε πει σε κανένα παρά μόνο σε μια φίλη της όταν γύρισε στη Ρόδο και το καλοκαίρι ενημέρωσε τον πατέρα της.

Κως: Τι ισχυρίζεται ο 42χρονος

Ο 42χρονος από την πλευρά του υποστήριξε στην απολογία του ότι δεν έμεινε ποτέ μόνος με το κορίτσι στο δωμάτιο και ότι στο σπίτι ήταν κι άλλοι συγγενείς, ενήλικες και ανήλικοι. 

Ρόδος: Σε δίκη 52χρονος εκπαιδευτικός για αποπλάνηση ανήλικης

Την επίμαχη ημέρα έβλεπαν ταινία στον υπολογιστή μαζί με τον ανιψιό του. Ισχυρίστηκε πως το περιστατικό που καταγγέλθηκε είναι προϊόν μυθοπλασίας και ότι πιθανόν είδε κάποιο όνειρο, με αποτέλεσμα να υπάρξει μια σύγχυση μεταξύ πραγματικότητας και ονείρου. 

Φέρεται επίσης να είπε πως μετά από το υποτιθέμενο συμβάν η ανιψιά του ξαναπήγε στο νησί κι έμεινε μαζί τους, ενώ άφησε να εννοηθεί ότι η καταγγελία έγινε γιατί ο πατέρας της μικρής έχει οικονομικές διενέξεις με τον ίδιο και τα υπόλοιπα αδέλφια του. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top