Αποπλάνηση 12χρονης: «Μου είπε ότι είχε σχέσεις με τον προπονητή της»

Τι είπαν οι γονείς της ανήλικης πρώην αθλήτριας

Θύμα αποπλάνησης από τον προπονητή της έπεσε μια 12χρονη αθλήτρια της πάλης. Ο άνδρας έχει καταδικαστεί σε 12 χρόνια κάθειρξη.

Οι γονείς της ανήλικης μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ανέφεραν ότι η κόρη τους ήταν ερωτευμένη με την πάλη και είχε θεοποιήσει τον προπονητή της. Ωστόσο, μια άλλη μητέρα τους ειδοποίησε να προσέχουν τον συγκεκριμένο άνδρα καθώς ακουγόταν ότι είναι παιδεραστής.

Υπόθεση βιασμού 12χρονης από στέλεχος Ομοσπονδίας της Ελληνορωμαϊκής Πάλης

«Παρακολούθησα την κόρη μου και την είδα να βγαίνει από το γυμναστήριο που ήταν κλειστό. Μετά από λίγο βγήκε και ο κατηγορούμενος» είπε η μητέρα της ανήλικης. Όταν τον ρώτησε τι έκανε με την κόρη της, εκείνος απάντησε ότι μιλούσαν για αγώνες.

Το κορίτσι παραδέχτηκε στη μητέρα του ότι είχε σχέσεις με τον 47χρονο κατηγορούμενο. «Είχαν ολοκληρωμένες σχέσεις και αυτό αποδείχτηκε και από τις εξετάσεις» σημείωσε η μητέρα της. «Της είπα να σταματήσει και εκείνη μου ζήτησε να μην τον εκθέσω. Του μίλησα τηλεφωνικά, αλλά εκείνος δεν το παραδέχτηκε. Τη σταμάτησα από το άθλημα, αλλά εκείνη συνέχιζε να τον προσεγγίζει και έτσι έκανα καταγγελία» ανέφερε.

Όπως είπε ο πατέρας του ανήλικου κοριτσιού, «αυτός ο άνθρωπος καταχράστηκε την εμπιστοσύνη μας. Το παιδί νομίζει ότι φταίμε εμείς». Μάλιστα σύμφωνα με τον ίδιο, το περιστατικό μαθεύτηκε στο σχολείο και το παιδί τους δέχεται bullying.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top