Περιστέρι: Ηλικιωμένος ασέλγησε σε ανήλικο με νοητική στέρηση

Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας συνέλαβε τον παιδόφιλο

Κόντρα στην αρνητική δημοσιότητα των τελευταίων ημερών μετά το έγκλημα στους Αγίους Αναργύρους, αστυνομικός στο Περιστέρι, δίνει το καλό παράδειγμα. Αν και εκτός υπηρεσίας, με λεπτούς χειρισμούς και ευαισθησία, έσωσε ένα αγόρι 16 ετών με νοητική στέρηση από τα χέρια ηλικιωμένου παιδεραστή.

Αρχαία Ολυμπία: Δρομέας κατέρρευσε πριν τον τερματισμό και κατέληξε

«Άρχισε να το αγγίζει στην κοιλιακή χώρα, στο στήθος, στον λαιμό και κάποια στιγμή έκανε κίνηση να το φιλήσει στο πρόσωπο», λέει ο αστυνομικός φύλακας άγγελος του 16χρονου αγοριού με νοητική υστέρηση. Έσωσε το παιδί από τα χέρια παιδερασή.

Περιστέρι: Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας σταμάτησε τον παιδόφιλο 

Καθώς ο αστυνομικός, που ήταν εκτός υπηρεσίας, έκανε τη γυμναστική του στο δημοτικό στάδιο του Περιστερίου αντιλήφθηκε τις περίεργες προθέσεις του 74χρονου προς τον ανήλικο. Χωρίς δεύτερη σκέψη, τους πλησίασε σταματώντας την δράση του ηλικιωμένου.

«Σε αυτό το παγκάκι βλέπω το ανήλικο παιδί με τον ηλικιωμένο κύριο. Σε επόμενο γύρο που πέρασα πάλι στο ίδιο σημείο είδα τον ηλικιωμένο κύριο να έχει πλησιάσει κοντά στο παιδί και να χρησιμοποιεί το χέρι», προσθέτει ο αστυνομικός. 

Θεσσαλονίκη: Στη ΜΕΘ του Ιπποκράτειου το βρέφος - Υπέστη 3 φορές ανακοπή

Φαίνεται πως το ανήλικο αγόρι ήταν εύκολο στόχος για τις ανώμαλες ορέξεις του ηλικιωμένου. 

«Έμεινα λίγο πιο πίσω και παρακολουθούσα τις κινήσεις που έκανε». Ο κύριος συνέχισε να γαργαλάει το ανήλικο παιδί.

 

«Δεν μπορούσα να μην αντιδράσω και ανθρώπινα αρχικά και έπειτα σαν αστυνομικός», τονίζει.

Ο 74χρονος όταν κατάλαβε ότι οι πράξεις του έγιναν αντιληπτές επιχείρησε να φύγει. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο πέρασαν χειροπέδες στον άνδρα για κατάχρηση και ασέλγεια σε βάρος του ανήλικου αγοριού. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top