Τροχαίο Μαρκόπουλο: Τα νεότερα για την κατάσταση της 22χρονης Φανής

Κανένας από τους δύο δε φορούσε ζώνη ασφαλείας

Σκληρή μάχη για τη ζωή της δίνει η νεαρή Φανή. Η 22χρονη κοπέλα επέβαινε στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο φίλος της και ενεπλάκη στο τραγικό τροχαίο δυστύχημα που έγινε χθες στο Μαρκόπουλο. Ο οδηγός σκοτώθηκε, ενώ η κοπέλα φέρει σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. 

Είναι από αυτές τις περιπτώσεις που ακόμα και η εμπειρότατοι γιατροί του ΚΑΤ που ειδικεύονται σε σοβαρά τροχαία και είναι συνηθισμένοι από τέτοια περιστατικά έχουν κυριολεκτικά σοκαριστεί και από την αγωνία της μητέρας και του πατέρα του κοριτσιού, καθώς η Θεοφανία δίνει μία πολύ σκληρη μάχη και είναι σε πολύ κρίσιμη κατάσταση.

Μαρκόπουλο: «Οι γιατροί είπαν πως δεν επιστρέφει», λέει η μάνα της 22χρονης

Τροχαίο Μαρκόπουλο: Αχτίδα αισιοδοξίας για την 22χρονη

Όταν έφτασε στο νοσοκομείο, μπήκε αμέσως στο χειρουργείο καθώς οι γιατροί ήθελα να περιορίσουν το πολύ μεγάλο αιμάτωμα που είχε στο κεφάλι και από εκείνη την ώρα η κατάσταση της παραμένει σοβαρή. Ωστόσο -σύμφωνα με πληροφορίες μας- το πρωί ο γιατρός που την παρακολουθεί μας έλεγε πως είναι κάπως αισιόδοξος και αυτή την αισιοδοξία και την ελπίδα την έχει και η μητέρα της, που έχει εμπιστοσύνη στις δυνάμεις του παιδιού της και πιστεύει ότι θα τα καταφέρει.

Τροχαίο στο Πόρτο Ράφτη: Βίντεο ντοκουμέντο από τη θανάσιμη σύγκρουση

Τροχαίο Μαρκόπουλο: Δε φορούσαν ζώνη οι δύο επιβαίνοντες του αυτοκινήτου 

Ωστόσο, μέσα από την έρευνα του STAR, σήμερα προκύπτουν δύο θέματα.Οι μέχρι τώρα αυτοψίες που έχουν γίνει στο σημείο και έχουν ένα βάθος χρόνου μέχρι να ολοκληρωθούν, δείχνουν ότι οι δύο νέοι δε φορούσαν ζώνη ασφαλείας. Σε ότι αφορά το ζευγάρι,τόσο η μητέρα της 22χρονης, όσο και ένας αυτόπτης μάρτυρας έλεγαν πως ήταν μαζί μόλις τρεις μήνες. Τα παιδιά αυτά είχαν βγει για ένα φαγητό αλλά η μητέρα της ήξερε ότι οδηγός ήταν λίγο ριψοκίνδυνος, αφού είχε ατύχημα και στο παρελθόν. 

Τι λέει η μητέρα της Φανής στο STAR

Τροχαίο Μαρκόπουλο: Η στιγμή που το ΙΧ «καρφώνεται» στην κολώνα

«Δεν έχουμε κανένα νεότερο, ήταν σε μια σταθερή κατάσταση. Εννοείται ότι όλα θα πάνε καλά, εννοείται ότι θα γίνει καλά. Χρειάζεται να παλέψει πάρα πολύ, δεν είναι αισιόδοξοι οι γιατροί. Είναι πολύ σοβαρή η κατάσταση, είναι άσχημο το χτύπημα στο κεφάλι», λέει η κ. Ζωή με την ελπίδα πως το παιδί της θα καταφέρει να κερδίσει τη σκληρή μάχη που δίνει. 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top