Αδιανόητη επίθεση σε 20χρονη - Την άρπαξε και τη φίλησε στη μέση του δρόμου

Καρέ καρέ ο ξυλοδαρμός του από φίλους της κοπέλας

Επεισοδιακή ήταν η σύλληψη ενός άντρα, 60 χρόνων, ο οποίος άρπαξε στη μέση του δρόμου, μία νεαρή κοπέλα τη φίλησε και της έκανε άσεμνες πράξεις. Σε βίντεο ντοκουμέντο, που εξασφάλισε το STAR, θα δείτε τη στιγμή της επίθεσης αλλά και το ξύλο που έφαγε από τους φίλους του θύματος μέχρι να συλληφθεί από τους αστυνομικούς. 

0

20χρονη δέχθηκε μέρα μεσημέρι σεξουαλική επίθεση στη μέση του δρόμου

Η νεαρή κοπέλα δύσκολα θα ξεχάσει τον εφιάλτη που έζησε την περασμένη Κυριακή σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους  των Αμπελοκήπων.  

Έφοδος στις επαύλεις του Diddy μετά τις καταγγελίες για σεξουαλική επίθεση

Ήταν μία το μεσημέρι. Η 20χρονη περπατούσε στην οδό Πανόρμου. Όπως βλέπετε στο βίντεο ντοκουμέντο - που εξασφάλισε το STAR - ένας άντρας που κρατούσε χαρτοφύλακα την σταμάτησε για να τη ρωτήσει κάτι. Πριν προλάβει, όμως, να απαντήσει, ο άντρας την άρπαξε από τους ώμους, την κόλλησε πάνω του και τη φίλησε. 

Η κοπέλα, όπως φαίνεται στο βίντεο, πάγωσε. Ο άντρας τότε βρήκε την ευκαιρία και της επιτέθηκε ξανά. Αμέσως μετά, ο δράστης κατηφόρησε την οδό Πανόρμου μιλώντας στο τηλέφωνο ενώ η κοπέλα έτρεξε να ειδοποιήσει τους φίλους της που ήταν εκεί κοντά. Ένοχος για βιασμό ο Ντάνι Άλβες - Καταδικάστηκε σε 4,5 χρόνια φυλάκισης

Ένοχος για βιασμό ο Ντάνι Άλβες - Καταδικάστηκε σε 4,5 χρόνια φυλάκισης

Καρέ καρέ ο ξυλοδαρμός του άντρα από τους φίλους της κοπέλας

Μία ώρα μετά επέστρεψε στο σημείο και μπήκε σε ένα πρακτορείο Προπό. Εκεί τον εντόπισαν οι φίλοι της κοπέλας και τα αίματα άναψαν. 

Όπως βλέπετε στο βίντεο ο κατηγορούμενος στεκόταν στο γκισέ αμέριμνος, έτοιμος να ρίξει ένα δελτίο. Οι νεαροί τον πλησίασαν και του ζήτησαν το λόγο. Όταν εκείνος προσπάθησε να δικαιολογηθεί, οι φίλοι του θύματος του επιτέθηκαν με μπουνιές και κλωτσιές. Ο κατηγορούμενος άρχισε να τρέχει γύρω από τα τραπέζια για να γλιτώσει. Ένας πελάτης μπήκε στη μέση για να τους χωρίσει. Όμως, οι νεαροί συνέχισαν. Ένας μάλιστα τον στρίμωξε κοντά στην τζαμαρία χτυπώντας τον αλύπητα.  Μέσα στο μαγαζί ήταν και η 20χρονη, η οποία σε κατάσταση σοκ προσπαθούσε να εξηγήσει στους πελάτες τι ακριβώς συνέβη. 

Vin Diesel: Mήνυση για σεξουαλική επίθεση στα γυρίσματα του Fast & Furious

Ο κατηγορούμενος πάνω που νόμιζε πως όλα είχαν τελειώσει, πλήρωσε, πήρε τα δελτία του και βγήκε από το κατάστημα. Oι φίλοι της 20χρονης εξαγριωμένοι του επιτέθηκαν ξανά. Πελάτες και εργαζόμενοι από διπλανά μαγαζιά μπήκαν και πάλι στη μέση για να σταματήσουν τον καυγά. 

Ο 60χρονος, ο οποίος κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας καταδικάστηκε σε 11 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top