Vin Diesel: Mήνυση για σεξουαλική επίθεση στα γυρίσματα του Fast & Furious

Τι κατέθεσε η πρώην προσωπική βοηθός του Αμερικανού ηθοποιού

Μια καταγγελία εις βάρος του δημοφιλούς ηθοποιού και παραγωγού, Vin Diesel, για σεξουαλική επίθεση, έρχεται να «ταράξει» το Hollywood. 

Βιν Ντίζελ: H νέα συγκινητική ανάρτηση για τον αδικοχαμένο Πολ Γουόκερ

Η πρώην προσωπική βοηθός του Αμερικανού ηθοποιού, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Mark Sinclair, κατέθεσε μήνυση εναντίον του για σεξουαλική επίθεση κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του Fast & Furious, το 2010. O ίδιος αρνείται την κατηγορία.

 Vin Diesel

O  Vin Diesel στο πάρτι του Vanity Fair, το 2022 (Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

Vin Diesel: Τι κατέθεσε στη μήνυση της η βοηθός

Η Asta Jonasson ισχυρίζεται στη μήνυση που κατέθεσε χθες στο Λος Άντζελες, ότι ο ηθοποιός την κόλλησε σε έναν τοίχο, καθώς αυτοικανοποιούταν, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων για την ταινία «Fast & Furious 5». Τα γυρίσματα λάμβαναν χώρα στο ξενοδοχείο St. Regis της Ατλάντα.

Παντρεύτηκε η κόρη του αδικοχαμένου Paul Walker- Tη συνόδευσε ο Vin Diesel

Στη μήνυσή της αναφέρει ότι ο 56χρονος Sinclair, την εξουδετέρωσε σωματικά στη σουίτα του ξενοδοχείου και «αγνόησε τις σαφείς δηλώσεις της περί μη συναίνεσης». Στη συνέχεια, αφού η ίδια «ούρλιαξε και έτρεξε προς το κοντινό μπάνιο», ο σταρ του κινηματογράφου «την κάρφωσε στον τοίχο με το σώμα του» και αυτοϊκανοποιήθηκε.

O Vin Diesel στα γυρίσματα του Fast & Furious στη Ρώμη, το 2011/ AP Photo/Andrew Medichini

O Vin Diesel στα γυρίσματα του Fast & Furious στη Ρώμη, το 2011/ AP Photo/Andrew Medichini

Λίγες ώρες μετά το περιστατικό, η πρώην βοηθός ισχυρίζεται στη μήνυση ότι επικοινώνησε μαζί της η αδερφή του ηθοποιού Samantha Vincent -η οποία διευθύνει την εταιρεία παραγωγής του One Race Films- και την απέλυσε! Η Asta Jonasson μήνυσε επίσης την αδερφή του ηθοποιού και την εταιρεία παραγωγής του.

Εκτός από τη σεξουαλική επίθεση, η αγωγή της περιλαμβάνει αξιώσεις για διάκριση λόγω φύλου, παράνομα αντίποινα, συναισθηματική αγωνία και παράνομη καταγγελία.

O Vin Diesel στην παγκόσμια πρεμιέρα του Fast & Furious X, τον Μάιο του 2023/  (AP Photo/Domenico Stinellis)

O Vin Diesel στην παγκόσμια πρεμιέρα του Fast & Furious X, τον Μάιο του 2023/  (AP Photo/Domenico Stinellis)

Η πρώην βοηθός ισχυρίζεται επίσης ότι άλλο στέλεχος της εταιρείας της έκανε πρόταση γάμου στο ίδιο ξενοδοχείο λίγες μέρες πριν το περιστατικό με τον κ. Σινκλέρ.

Vin Diesel: «Αρνείται κατηγορηματικά όλες τις κατηγορίες»

Ο Bryan Freedman, δικηγόρος του χολυγουντιανού ηθοποιού, δήλωσε σε γραπτή δήλωση στο CNN ότι: «Ο Vin Diesel αρνείται κατηγορηματικά αυτόν τον ισχυρισμό στο σύνολό του. Πρώτη φορά μετά από 13 χρόνια, ειπώθηκε κάτι για τον Vin Diesel, κι αυτό από μια υποτιθέμενη υπάλληλο 9 ημερών».

Ένας εκ των δικηγόρων της Jonasson είπε σε δήλωση στο BBC News ότι η πελάτης της «επιδιώκει να λογοδοτήσουν για τις αποτρόπαιες ενέργειές τους ο Vin Diesel, αλλά και όσοι επέτρεψαν και κάλυψαν τη σεξουαλική αυτή επίθεση».

Εκτός από το franchise Fast & Furious, ο Vin Diesel είναι γνωστός για ταινίες: Guardians of the Galaxy, XXX και Riddick. Ο Mark Sinclair είναι επίσης παραγωγός της σειράς Fast & Furious και είναι ένας από τους ηθοποιούς με τις μεγαλύτερες εισπράξεις στο Hollywood. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top