Παντρεύτηκε η κόρη του αδικοχαμένου Paul Walker

Τη συνόδευσε ο νονός της, Vin Diesel

Σε μια άκρως συγκινητική τελετή παντρεύτηκε η μονάκριβη κόρη του αδικοχαμένου ηθοποιού Paul Walker, Meadow, τον εκλεκτό της καρδιάς της. 

Η κόρη του Paul Walker μεγάλωσε και ποζάρει στο Instagram!

Πολ Γουόκερ

O Paul Walker

Τη νύφη παρέδωσε στον γαμπρό ο νονός της, Vin Diesel, ο οποίος δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή του. 

 

 

Ο Vin Diesel ήταν πολύ καλός φίλος του Paul Walker και ο δεσμός τους είχε γίνει πολύ ισχυρός από τη συνεργασία τους στις ταινίες «Fast & Furious». Ο ηθοποιός έχασε τη ζωή του σε ηλικία 40 ετών σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα το 2013.

Νέος «βασιλιάς» του YouTube το «See you again» που γράφτηκε για τον Paul Walker!

Meadow Walker

Η Meadow Walker

Η νύφη μοιράστηκε το χαρούμενο γεγονός της ζωής της με τους ακολούθους της στα social media, δημοσιεύοντας βίντεο με στιγμιότυπα από τον γάμος της με τον ηθοποιό Louis Thornton Allan με τον οποίο είχε αρραβωνιαστεί πριν από δύο μήνες. 

 

 

Όπως αναφέρει η Vogue ο γάμος έγινε νωρίτερα αυτόν τον μήνα, αλλά δεν προσδιορίζει την ακριβή ημερομηνία. 

«Είμαστε παντρεμένοι!», έγραψε στη λεζάντα η κόρη του Paul Walker και ο καλός της της έγραψε στα σχόλια: «Για πάντα», βάζοντας μια μωβ καρδούλα κι ένα emoji.

 

 

Φωτογραφικό υλικό ανέβασε και ο ίδιος στον λογαριασμό του στο Instagram, εκφράζοντας δημόσια την αγάπη του για την καλή του. 

«Η πανδημία επηρέασε τα σχέδιά μας. Η οικογένεια του Λούις δεν μπόρεσε να παρευρεθεί. Πολλοί στενοί φίλοι, τους οποίους θεωρούμε οικογένεια, δεν μπόρεσαν επίσης να παρευρεθούν λόγω ταξιδιωτικών περιορισμών», είπε η νύφη στη Vogue.

Το νυφικό της ήταν δημιουργία του οίκου Givenchy και η ίδια έλαμπε από χαρά κι ευτυχία. 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top