Έφοδος στις επαύλεις του Diddy μετά τις καταγγελίες για σεξουαλική επίθεση

Χειροπέδες στους δύο γιους του διάσημου ράπερ

Δείτε διάφορες φωτογραφίες του Diddy

Έφοδο στις επαύλεις του Diddy στο Λος Άντζελες έκανε το FBI μετά τις καταγγελίες σε βάρος του για σεξουαλική επίθεση και trafficking.

Ο Diddy το 2003 σε fashion event

Ο Diddy το 2003 σε fashion event /Φωτογραφία AP Images/Mark Lennihan

Σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα, στόχος της έρευνας ήταν να κατασχεθούν τηλέφωνα και υπολογιστές πριν από ένα προγραμματισμένο ταξίδι του 54χρονου ράπερ εκτός ΗΠΑ. Ισχυρίστηκαν επίσης ότι θα υπάρξουν περαιτέρω επιδρομές σε σπίτια που σχετίζονται με τον διάσημο μουσικό στη Νέα Υόρκη και το Σικάγο.

Κατά την έφοδο του FBI όσοι επιχείρησαν να φύγουν από τα δύο σπίτια συνελήφθησαν. Ανάμεσα στους συλληφθέντες κι οι γιοι του Ντίντι, ο 30χρονος Τζάστιν κι ο 25χρονος Κινγκ, οι οποίοι εθεάθησαν με περασμένες χειροπέδες από τους αστυνομικούς.

Το ένα από τα σπίτια ανήκει σε ένα τμήμα της δισκογραφικής εταιρείας του 54χρονου Diddy, Bad Boy Entertainment, και μιας από τις κόρες του, ανέφερε το Fox.

Η αστυνομία και δεκάδες τηλεοπτικά συνεργεία έξω από την έπαυλη του Diddy στο Miami Beach

Η αστυνομία και δεκάδες τηλεοπτικά συνεργεία έξω από την έπαυλη του Diddy στο Miami Beach /Φωτογραφία AP Images/Rebecca Blackwell

Τόσο οι επιδρομές στην Καλιφόρνια όσο και στη Φλόριντα διεξήχθησαν από την Ειδική Ομάδα Ερευνών Εσωτερικής Ασφάλειας Εμπορίας Ανθρώπων, βάσει εντάλματος έρευνας που εκδόθηκε από τη Νότια Περιφέρεια της Νέας Υόρκης.

Θυμίζουμε ότι τέσσερις αγωγές για σεξουαλική επίθεση έχουν υποβληθεί εναντίον ενός από τους πιο διάσημους ράπερ κι εκατομμυριούχους, συμπεριλαμβανομένης και μιας ανήλικης κι ακολούθησαν μετά τη διευθέτηση της πρώτης αγωγής με συμφωνία μεταξύ του Diddy και της πρώην φίλης του Κασάντρα Βεντούρα, της γνωστής τραγουδίστριας της R&B Κάσι με την οποία έβγαινε από το 2005 έως το 2018.

Ο Diddy στα MTV Video Music Awards το 2023

Ο Diddy στα MTV Video Music Awards το 2023 /Φωτογραφία AP Images/Charles Sykes

Ο ίδιος έχει αρνηθεί τις κατηγορίες που του προσάπτουν, ενώ δεν είναι σαφές αν η έρευνα σχετίζεται με κάποιον από αυτούς τους κατηγόρους.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top