Ο 39χρονος απαντούσε ως «Κυριακή» στο Facebook της κοπέλας

Γνωστός στις Αρχές ο δολοφόνος της Κυριακής

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο «Αττικόν» νοσηλεύεται ο δολοφόνος της Κυριακής μετά την απόπειρα να βάλει τέλος στη ζωή του μέσα στο κελί. Οι δυο ψυχίατροι που τον εξέτασαν δεν είχαν διαγνώσει αυτοκτονικό ιδεασμό. «Είναι μια ακόμα χειριστική κίνηση απο εκείνον» υποστηρίζει μιλώντας στο Star φίλη της Κυριακής.

Πώς έγινε το συμβάν στη φυλακή - Ο 39χρονος υπέστη ανακοπή

Από τις φυλακές έφυγε με ανακοπή καρδιάς και χαμηλούς σφυγμούς. Δεν έχει επικοινωνία με το περιβάλλον ωστόσο πληροφορίες από το νοσοκομείο αναφέρουν πως δεν υπάρχει αμέσως κίνδυνος για τη ζωή του.

Ο 39χρονος απαντούσε ως «Κυριακή» στο Facebook της κοπέλας

Λεπτομέρειες για τη σχέση του 39χρονου με την Κυριακή έρχονται στο φως. Μέχρι και το Facebook της κοπέλας παρακολουθούσε και μάλιστα απαντούσε σαν «Κυριακή» χωρίς το θύμα να το γνωρίζει.

«Πονάει ο κόσμος όλος, όλα τα παιδιά που χάνονται με αυτό το άσχημο τέλος, είναι παιδιά όλων μας. Θα τον κρίνει ο Χριστούλης» είπε φίλη της Κυριακής. Η απόπειρα να βάλει τέλος στη ζωή του, δεν δείχνει ούτε τύψεις, ούτε μετάνοια, αλλά χειριστικότητα λέει στο Star η φίλη της Κυριακής. 

Συγκλονίζει ο πατέρας της Κυριακής στο Star: «Ζω τον χειρότερο εφιάλτη»

«Για να γλιτώσει, για να βγει τρελός παιδάκι μου. Αν είχε μετανιώσει, θα είχε βάλει τέλος στη ζωή του εκείνη τη στιγμή, ας μην κοροϊδευόμαστε. Δεν είναι τρελός. Αυτό ένας τρελός δεν θα μπορούσε να το σκεφτεί, είναι πονηριά, είναι κακία» πρόσθεσε.

Στον Κορυδαλλό δυο ψυχίατροι τον εξέτασαν. Ο πρώτος στις 5 Απριλίου και ο δεύτερος στις 6 Απριλίου λίγες ώρες πριν επιχειρήσει να βάλει τέλος στη ζωή του. Κανένας από τους δυο δεν εντόπισε αυτοκτονικό ιδεασμό, αντιθέτως είδαν χειριστικότητα και επιλεκτική αμνησία.

Η γνωμάτευση του ψυχιάτρου για τον 39χρονο

Σύμφωνα με τη γνωμάτευση του ψυχιάτρου, ο 39χρονος «δε θυμάται τι συνέβη, θυμάται ότι ξύπνησε στο ασθενοφόρο. Αναφέρει ευχές θανάτου χωρίς όμως να εκφράζει ενεργό αυτοκτονικό ιδεασμό, ούτε ετεροκαταστροφικό ιδεασμό. Λαμβάνει ψυχιατρική αγωγή απο το "Δαφνί". Δεδομένης της κλινικής του εικόνας και λαμβάνοντας υπόψιν ότι λαμβάνει ψυχιατρική φαρμακευτική αγωγή, δε χρήζει μεταφοράς άμεσης στο Ψυχιατρείο του Κορυδαλλού. Επειδή δεν μπορούν να προβλεφθούν συμπεριφορές παρορμήτικες ή χειριστικού τύπου, δύναται να παραμείνει στο κατάστημα κράτησης του Κορυδαλλού υπό συνθήκες προστατευτικές - αυξημένης επίβλεψης έως αλλαγής κλινικής εικόνας».

Έχει φάκελο στην αστυνομία

Ο 39χρονος έχει φάκελο στην αστυνομία. Έχει απασχολήσει τρεις φορές τον Δεκέμβριο του 2019 για σωματική βλάβη και εξύβριση, το 2020 για κατοχή ηρωϊνης και το ίδιο έτος έγινε σε βάρος του η μήνυση από την Κυριακή για απόπειρα βιασμού.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top