Πώς έγινε το συμβάν στη φυλακή - Ο 39χρονος υπέστη ανακοπή

Συναγερμός από τις πρώτες ώρες που μεταφέρθηκε στη φυλακή

Το Star και η Κατερίνα Ρίστα αποκαλύπτουν τη συμπεριφορά του 39χρονου δράστη της δολοφονίας της Κυριακής μέσα στη φυλακή από την πρώτη μέρα που μπήκε αλλά και τα όσα εκτυλίχθηκαν κατά τη διάρκεια της απόπειρας να βάλει τέλος στη ζωή του.

Συγκλονίζει ο πατέρας της Κυριακής στο Star: «Ζω τον χειρότερο εφιάλτη»

Ο δράστης βρισκόταν στο κελί του στην Ε' πτέρυγα του Κορυδαλλού, μαζί με τρεις συγκρατούμενους. Οι δύο κατηγορούνται για ασέλγεια ανηλίκου, παιδική πορνογραφία και κατοχή πορνογραφικού υλικού και ο τρίτος για κλοπές. 

Ο 39χρονος περίμενε να κοιμηθούν και στη συνέχεια κινήθηκε προς την τουαλέτα. Εκεί έβγαλε τον επίδεσμο που είχε στο κεφάλι του και τον στήριξε σε μια βίδα στον πλαστικό σωλήνα ύδρευσης. Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι τον βρήκαν καθιστό σε ημιλιπόθυμη κατασταση με εκδορές στον λαιμό. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, υπέστη ανακοπή.

Συναγερμός από τις πρώτες ώρες που μεταφέρθηκε στη φυλακή

Από τις πρώτες ώρες που μπήκε στη φυλακή, σήμανε συναγερμός καθώς ο 39χρονος χτυπούσε το κεφάλι του στον τοίχο και ζητούσε να εξεταστεί από ψυχίατρο. Όταν τελικά τον εξέτασε, του είπε «δεν ξέρω, σκέφτομαι τον θάνατο».

Ο ψυχίατρος -σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες- έκρινε ότι δεν υπάρχει λόγος άμεσης μεταφοράς του στο ψυχιατρείο και σύστησε αυξημένη επίβλεψη.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star του Σαββατοκύριακου

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top