Άγιοι Ανάργυροι: «Της έκανε κουμάντο» - Τι αποκαλύπτει φίλη της Κυριακής

«Της είχε πάρει τους κωδικούς και ανέβαζε φωτογραφίες τους στα social»

Για έναν πολύ αυταρχικό άνθρωπο, που έλεγχε τα πάντα στη ζωή της 28χρονης Κυριακής, που δολοφονήθηκε στους Αγίους Αναργύρους, μίλησε φίλη και συνάδελφός της. 

Όπως είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η Κυριακή και ο δολοφόνος της δούλευαν μαζί σε ένα συνεργείο καθαρισμού, αυτός ως οδηγός κι εκείνη ως προσωπικό καθαριότητας. 

Άγιοι Ανάργυροι: «Προμελετημένη η δολοφονία, ήρθε από την Άρτα»

«Έκανε κουμάντο στην Κυριακή. Τη θεωρούσε κτήμα του. Η Κική δεν έκανε τίποτα αν δεν κοιτούσε πρώτα τον 39χρονο για να πάρει την έγκρισή του», είπε. 

έγκλημα Άγιοι Ανάργυροι 1

Σύμφωνα με την ίδια, η 28χρονη δε μιλούσε πολύ και δεν του έφερνε ποτέ αντίρρηση. Εκείνος πάλι ήταν απόλυτα χειριστικός και ήθελε να ελέγχει τα πάντα. 

Άγιοι Ανάργυροι: «Επιλεκτική αμνησία χωρίς αυτοκτονικό ιδεασμό»

«Μια φορά είχε κάνει ολόκληρο χαμό γιατί αλλάξαμε την Κική και την αναθέσαμε σε άλλον οδηγό. Όταν είχε κάνει κάποιο χειρουργείο δεν την άφηνε να έρθει μόνη της στη δουλειά και καθόταν μαζί του στο σπίτι. Είχε πει μάλιστα στην αδελφή της να την καλύψει για να μη χάσει τη δουλειά της. Όποτε δεν ερχόταν εκείνος στη δουλειά δεν ερχόταν και η Κική», είπε η φίλη της κοπέλας. 

έγκλημα Άγιοι Ανάργυροι 2

Μια μέρα, τους είχε ειδοποιήσει ότι δεν μπορούσε να πάει στη δουλειά γιατί έπρεπε να κάνει εκτάκτως μια επέμβαση. 

Συγκλονίζει ο πατέρας της Κυριακής στο Star: «Ζω τον χειρότερο εφιάλτη»

«Υποθέτω, με αυτά που έμαθα τώρα, ήταν τότε που την είχε χτυπήσει κι έχασε το μωρό της», είπε η κοπέλα. 

Πάντως στη δουλειά δεν πήγαινε με σημάδια, αλλά αν και ξέρανε ότι χώριζαν και τα ξανάβρισκαν, δεν είχε πει σε κανέναν τι περνούσε με τον 39χρονο. 

Ο δολοφόνος της Κυριακής κρεμάστηκε με τους επιδέσμους!

«Μια φορά την ρώτησα κάτι και πετάχτηκε εκείνος και μου είπε “σε μένα θα μιλάς δε θα μιλάς στην Κική” και του είπα “εγώ θέλω να μιλήσω σε εκείνη”. Δε μιλούσε για τίποτα η Κική, ήταν πολύ κλειστή, αλλά ήταν ένα πολύ ευγενικό παιδί», τόνισε. 

έγκλημα Άγιοι Ανάργυροι 3

Άγιοι Ανάργυροι: «Της είχε πάρει τους κωδικούς και ανέβαζε φωτογραφίες τους στα social»

Μια παρόμοια εικόνα μετέφερε στον πρόεδρο αστυνομικών υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, Γ. Καλλιακμάνη και ο πατέρας της 28χρονης. 

έγκλημα Άγιοι Ανάργυροι 4

«Ο πατέρας της μου είπε πως ο δράστης είχε τους κωδικούς του τηλεφώνου της Κικής και των social media της. Εκείνος ανέβαζε τις φωτογραφίες τους που έδειχναν να είναι ερωτευμένοι κι ευτυχισμένοι, για να δείχνει ότι όλα είναι καλά και για να μην την πλησιάσει κανένας άλλος», είπε ο κ. Καλλιακμάνης. 

Η επιστολή του 39χρονου στην Κυριακή - «Με έδιωξες με τον χειρότερο τρόπο»

Ο πατέρας της Κικής του είπε επίσης ότι όλα αυτά τα έμαθε τώρα που πλέον η κόρη του ήταν νεκρή και ότι αν και τα γνώριζε η μητέρα της, δεν του τα είχε αναφέρει. 

«Αυτός για να έρθει τόσο γρήγορα από την Άρτα και να έκανε ό,τι έκανε, προφανώς είχε ενημερωθεί από κάποιον ότι η Κική είχε γνωρίσει κάποιον άλλο και συνέχιζε τη ζωή της», κατέληξε ο κ. Καλλιακμάνης. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top