Ο Πατήρ Αντώνιος αποκαλύπτει: «Όλα ξεκινούν από την κλοπή στο Βόλο»

Έχει μετακομίσει στην Αλβανία μαζί με την πρεσβυτέρα

Ο πατήρ Αντώνιος, μία ημέρα μετά την πρώτη του δημόσια εμφάνιση στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, «σπάει» τη σιωπή του και απαντά σε όλα για την πολύκροτη υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου. 

Σε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξή του στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο πατήρ Αντώνιος λέει για τη χθεσινή του εμφάνιση και τα αμέτρητα σχόλια που αυτή συγκέντρωσε: «Ήταν μια εμπειρία πρωτόγνωρη και άσκηση πνευματική για όλους εμάς που θέλουμε να ασκούμαστε στις δυσκολίες με τη βοήθεια του Θεού».

Πατέρας Αντώνιος: Η πρώτη δημόσια εμφάνισή του μετά από 1,5 χρόνο

Για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει και τις καταγγελίες σε βάρος του, ο ίδιος δε διστάζει να πει«Είναι ένας εφιάλτης, ένα ψεύτικο, ούτε καν όνειρο. Δεν μπορούσα να σκεφτώ πως θα είχα μπλεχτεί σε τέτοια πλεκτάνη. Όλοι αυτοί που μεγάλωσαν στην Κιβωτό, μεγάλωσαν, μορφώθηκαν, είναι τεράστια αδικία απ’ όσα ειπώθηκαν».

«Όλα ξεκινούν από την κλοπή στο Βόλο, όταν ανακαλύπτουμε την κατάσταση άρχισαν να λένε για τον έναν και για τον άλλο. Τα παιδιά είναι κατευθυνόμενα, στον βωμό τους συμφέροντος κάποιων ανθρώπων», ενώ υπογράμμισε: «Πολλά παιδιά που πήραν το μέρος μας και είπαν την αλήθεια, τους πέταξαν έξω εκδικητικά».

Πατήρ Αντώνιος: «Οι κατηγορίες για κάθε συνεργάτη μας στήθηκαν για να μη διεκδικήσουμε τίποτα»

«Φρόντισαν να κολλήσουν κατηγορίες σε όλους, για να πάρουν την Κιβωτό από τα χέρια μας. Όλα καταλήγουν στην Ανάσταση, εμπιστεύομαι τον Θεό. Ανάσταση είναι να αποκαλυφθεί η αλήθεια», είπε ακόμη και κατήγγειλε πως «κατά την άποψή μας τα παιδιά σήμερα παραμελούνται συστηματικά», δήλωσε στην εκπομπή του Star. 

Πού ζει σήμερα ο πατήρ Αντώνιος 

«Μίλαγαν για βίλες και πισίνες, εμείς αυτή τη στιγμή δεν έχουμε ένα σπίτι. Ήταν όλα ψέματα. Είχαμε κάνει τη δουλειά μας σπίτι», είπε και πρόσθεσε ότι αυτό το διάστημα φιλοξενούνται από ένα ζευγάρι στην Αλβανία που είχαν βοηθήσει στο παρελθόν. 

Κιβωτός του Κόσμου: Πίσω στον ανακριτή η δικογραφία

Υπενθυμίζεται ότι η δίκη του πατρός Αντωνίου και των επτά πρώην εργαζόμενων στην Κιβωτό του Κόσμου, μετά από καταγγελίες για κακοποιητικές συμπεριφορές σε τροφίμων, διεκόπη για τις 4 Απριλίου.

 

Δείτε την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top