Βέροια: Στη θεία της πήγαινε η 20χρονη - «Άσ'το, θα πάω με το λεωφορείο»

Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας που οδήγησε στον θάνατο τη νεαρή Ελίζα

Σε σοκ βρίσκεται η τοπική κοινωνία της Βέροιας, και συγκεκριμένα του χωριού Πατρίδα, μετά το αδιανόητο τροχαίο δυστύχημα που συνέβη χθες (1/4) το μεσημέρι, με θύματα δύο γυναίκες 68 και 20 ετών. 

Οι δύο γυναίκες περίμεναν λεωφορείο στη στάση, όταν ένα αυτοκίνητο με οδηγό έναν 64χρονο άνδρα έπεσε πάνω τους με αποτέλεσμα να τραυματιστούν θανάσιμα. 

Τα δύο θύματα του τραγικού τροχαίου δυστυχήματος 

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που η 68χρονη εκσφενδονίστηκε τριάντα μέτρα μακριά και εντοπίστηκε σε αυλή σπιτιού. 

Βέροια: «Έχασα τις αισθήσεις μου», λέει ο οδηγός που σκότωσε δύο γυναίκες

Βέροια: «Άσ' το θείε, πάω με το λεωφορείο»

Η 20χρονη Ελίζα, φοιτήτρια νοσηλευτικής, τραυματίστηκε πάρα πολύ βαριά όταν το στέγαστρο της στάσης έπεσε πάνω της και την καταπλάκωσε μετά τη σύγκρουση. Η νεαρή μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αλλά υπέκυψε, δυστυχώς, στα τραύματά της λίγο αργότερα. 

Η νεαρή είχε πάει να επισκεφτεί τη θεία της, η οποία θα υποβληθεί σε ένα προγραμματισμένο χειρουργείο. Η μοίρα έπαιξε άσχημο παιχνίδι στην 20χρονη, αφού αρνήθηκε την πρόταση του θείου της να τη γυρίσει πίσω με το αυτοκίνητό του και προτίμησε να πάει με το λεωφορείο, λέγοντάς του «Άσ' το θείε, πάω με το λεωφορείο».

Βέροια: Η μία γυναίκα εκσφενδονίστηκε 30 μέτρα και βρέθηκε σε αυλή σπιτιού

Ο θείος της, μιλώντας στο Mega, είπε: «Η γυναίκα μου θα έκανε εγχείρηση σήμερα το πρωί και εγώ έφυγα με την κουνιάδα μου και αφήσαμε την κοπέλα πίσω στο σπίτι, γιατί έχω δύο μικρά παιδιά, δύο αγόρια, και μου λέει "άσ' το, θείε, θα έρθω με το λεωφορείο εγώ για να φύγουν και τα παιδιά σχολείο". Και έγινε αυτό που έγινε». 

«Είχε έρθει από τα Γιαννιτσά στο χωριό, για να δει τη θεία της που θα έκανε ένα χειρουργείο. Περίμενε στη στάση για να πάρει το λεωφορείο για να πάει στο νοσοκομείο», πρόσθεσαν συμφοιτητές της. 

Βέροια: ΙΧ έπεσε σε στάση λεωφορείου - Δύο γυναίκες νεκρές

Βέροια: «Έχασα τις αισθήσεις μου», είπε ο 64χρονος οδηγός

Ο άνδρας ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, γιατί ένιωσε έντονη αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις του.

Σύμφωνα με πληροφορίες,  αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή εισαγγελέα. Θα περιμένει μέχρι να ολοκληρωθεί η πραγματογνωμοσύνη και ο φάκελος για τη διερεύνηση του δυστυχήματος, καθώς και πλήρης ιατρικός έλεγχός του.

Αν διαπιστωθεί η κατανάλωση αλκοόλ ή ουσιών αναμένεται να του ασκηθεί δίωξη για επικίνδυνη οδήγηση και πρόκληση ατυχήματος, πράξη κακουργηματικού χαρακτήρα. Αν, όμως, πράγματι υπήρχαν παθολογικά αίτια θα κατηγορηθεί για πρόκληση ατυχήματος εξ αμέλειας, που είναι πλημμέλημα.

Οι κηδείες των δύο γυναικών θα γίνουν την Τετάρτη 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top