Κρήτη: Ο 33χρονος είχε τραυματιστεί με παρόμοιο τρόπο και στο παρελθόν

Τι ερευνά η ΕΛΑΣ για τον θάνατο του Μανώλη από ναυτική φωτοβολίδα

Ναυτική φωτοβολίδα χτύπησε στην κοιλιά και σκότωσε 33χρονο στην Κρήτη, o οποίος διασκέδαζε στον Άγιο Νικόλαο, με την παρέα του. Πετούσαν βεγγαλικά και φωτοβολίδες. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όμως οι γιατροί παρά τις προσπάθειες που κατέβαλαν δεν μπόρεσαν να τον κρατήσουν στη ζωή. 

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής 15/3 σε πεζόδρομο του Αγίου Νικολάου.

Κρήτη: Θρήνος για τον Μιχάλη - «Κομμάτι της φωτοβολίδας χτύπησε το συκώτι»

Ο 33χρονος Μανώλης ήταν έξω μαζί με τη σύντροφό του και δύο φίλους του. Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν και ένας από αυτους παρέδωσε στις Αρχές τόσο τη φωτοβολίδα που εξερράγη πάνω στον φίλο του, όσο και την υπόλοιπη παρτίδα που είχε αγοράσει. 

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 33χρονος αρτοποιός είχε και στο παρελθόν παρόμοιο ατύχημα με φωτοβολίδα και, μάλιστα, είχε τραυματιστεί σοβαρά στα πόδια. 

Κρήτη: Τι ερευνά η αστυνομία για τη φωτοβολίδα

Τα ερωτήματα που μένει να απαντηθούν είναι πρώτον από πού προμηθεύτηκαν τις ναυτικές φωτοβολίδες και δεύτερον ποιος κρατούσε τη φωτοβολίδα που εξερράγη.

Παράλληλα, οι Αρχές εξετάζουν και το σενάριο να έγινε κακός χειρισμός της φωτοβολίδας, το οποίο όμως μοιάζει λιγότερο πιθανό. 

Αστυνομικές πηγές που επικαλείται το creta24 αναφέρουν ότι η παρέα των νεαρών είχε πυροδοτήσει περίπου 20 φωτοβολίδες.

38χρονος σκοτώθηκε από έκρηξη ναυτικής φωτοβολίδας στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης

Κρήτη: Πότε θα γίνει η κηδεία του 33χρονου 

Το τελευταίο «αντίο» θα πουν στον άτυχο Μανώλη την Τετάρτη 20/3 στον Ιερό Ναό της Παναγίας της Ευαγγελίστριας στον Άγιο Νικόλαο. 

Ο Μανώλης ήταν ιδιοκτήτης γνωστού αρτοποιείου στο κέντρο του Αγίου Νικολάου και όλοι έκαναν λόγο για ένα δραστήριο και αγαπητό παιδί. Συντετριμμένη και η σύντροφός του, καθώς ετοιμάζονταν να παντρευτούν. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top