33χρονος σκοτώθηκε από έκρηξη ναυτικής φωτοβολίδας στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης

Εξέπνευσε στο νοσοκομείο όπου διακομίσθηκε με βαριά τραύματα  

Νεκρός 38χρονος στην Κρήτη από έκρηξη κροτίδας (video ΕΡΤ)  

Τραγωδία χθες το βράδυ στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης,  όταν ναυτική φωτοφολίδα εξερράγη την ώρα που την κρατούσε ένας 33χρονος με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του!     

Όπως αναφέρει το anatolh.com, ο άτυχος άνδρας διασκέδαζε, χθες, στον Άγιο Νικόλαο, όταν κρατώντας  μια ναυτική φωτοβολίδα την οποία επιχειρούσε να πετάξει, αυτή  έσκασε πάνω του, τραυματίζοντάς τον βαριά. Ο 33χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όμως λίγες ώρες μετά υπέκυψε στα τραύματά του.

Οι συνθήκες υπό τις οποίες τραυματίστηκε ο άνδρας δεν έχουν ακόμη αποσαφηνιστεί, αλλά εξετάζεται το ενδεχόμενο η κροτίδα να ήταν ελαττωματική.  

Σύμφωνα με το cretalive.gr ο 33χρονος μαζί με δύο συνομήλικους φίλους του διασκέδαζε σε πεζόδρομο στην πόλη του Αγίου Νικολάου, έχοντας μαζί τους ναυτικές φωτοβολίδες, τις οποίες άναβαν. Κάποια στιγμή θέλησε να ανάψει μία ακόμη. Ο 33χρονος κρατούσε την φωτοβολίδα μπροστά στην κοιλιά του, με μαρτυρία αυτόπτη μάρτυρα να αναφέρει ότι η φωτοβολίδα δεν άναβε, με τον άνδρα να καταβάλλει προσπάθεια για να την ανάψει, μέχρι που έκανε την έκρηξη...

Σημειώνεται ότι κατά το παρελθόν, σύμφωνα με πληροφορίες που είναι γνωστές στην Αστυνομία, ο 33χρονος είχε ένα ατύχημα, με τραυματισμό στα δάχτυλα του χεριού του από χρήση κροτίδας.

Οι δύο φίλοι του, που βρίσκονται σε κατάσταση σοκ, φέρονται να έχουν συλληφθεί για παράνομη κατοχή και πυροδότηση των ναυτικών φωτοβολίδων. 
 

Η πόλη του Αγίου Νικολάου έχει βυθιστεί στο πένθος για τον χαμό του άτυχου 33χρονου, η οικογένειά του οποίου διατηρεί αρτοποιείο στον Άγιο Νικόλαο, είναι γνωστή και αγαπητή στην τοπική κοινωνία. Η χθεσινή νύχτα ήταν μια νύχτα κατά την οποία πλήθος κόσμου βρισκόταν στους δρόμους, διασκεδάζοντας, με το τραγικό συμβάν να παγώνει τους πάντες.

 

(φωτογραφία αρχείου) 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top