Κρήτη: Θρήνος για τον Μιχάλη - «Κομμάτι της φωτοβολίδας χτύπησε το συκώτι»

Ψάχνουν να βρουν ποιος κρατούσε τη φωτοβολίδα

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star

Ναυτική φωτοβολίδα χτύπησε και σκότωσε 33χρονο στην Κρήτη, o οποίος διασκέδαζε στον Άγιο Νικόλαο, με την παρέα του. Πετούσαν βεγγαλικά και φωτοβολίδες. Μία από αυτές όμως, τον χτύπησε στην κοιλιά. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όμως οι γιατροί δεν κατάφεραν να του σώσουν τη ζωή.

Κρήτη: Συλλήψεις για τη φωτοβολίδα με την οποία σκοτώθηκε o 33χρονος

O 33χρονος Μανώλης είναι το παλικάρι που «έχασε» τη ζωή του από ναυτική φωτοβολίδα τα ξημερώματα της Καθαράς Δευτέρας, βυθίζοντας  στο πένθος τον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης.

Οι αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν αν την μοιραία φωτοβολίδα, η οποία έσκασε, την κρατούσε ο ίδιος ο Μανώλης ή κάποιο άλλο άτομο από την παρέα του.

Για τον φονικό τραυματισμό του έχουν συλληφθεί δύο άτομα, φίλοι του θύματος που διασκέδαζαν μαζί του.

Άγιος Νικόλαος: 33χρονος νεκρός από ναυτική φωτοβολίδα

Ο 33χρονος Μανώλης που τραυματίστηκε θανάσιμα από ναυτική φωτοβολίδα

Κρήτη: «Ο Μανώλης κρατούσε τη φωτοβολίδα όταν εξερράγη»

Οικογενειακός φίλος του 33χρονου, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τον Αλέξανδρο Γύγο, περιέγραψε όσα συνέβησαν το μοιραίο βράδυ των Αποκρεών.

«Είχε ανάψει (σ.σ. τη φωτοβολίδα), την κρατούσε στο χέρι και τη στριφογύριζε και κάποια στιγμή εξερράγη και έφυγε ένα τμήμα και του καρφώθηκε στα πλευρά. Το παιδί είχε χτυπηθεί στο συκώτι. Δεν πρόλαβε να πει τίποτα», περιέγραψε ο μάρτυρας και πρόσθεσε:

«Ο γιος μου ήταν ακριβώς δίπλα του... Ήταν παρέα με τον Μανώλη, είναι φίλοι είναι αδελφικοί φίλοι...Όταν άκουσε την έκρηξη θεώρησε ότι αυτός έχει χτυπηθεί, φανταστείτε ότι εμείς ακούσαμε τον κρότο σε απόσταση 300 μέτρων!».

Ο νεαρός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου, όπου υπέκυψε στα σοβαρά τραύματα που είχε στην κοιλιακή χώρα.

Νεκρός στην Κρήτη από φωτοβολίδα

Κρήτη: Τι ερευνά η αστυνομία για τη φωτοβολίδα

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν δυο από τους φίλους του Μανώλη για την κατοχή ναυτικών φωτοβολίδων, οι οποίοι ήταν μαζί του. 

Ο ένας παρέδωσε στις αρχές τόσο τη φωτοβολίδα που εξερράγη πάνω στον φίλο του, όσο και την υπόλοιπη παρτίδα που φέρεται να είχε προμηθευτεί. 

Τα ερωτήματα που πρέπει μένει να απαντηθούν είναι πρώτον από πού προμηθεύτηκαν τις ναυτικές φωτοβολίδες και δεύτερον ποιος κρατούσε τη φωτοβολίδα που εξερράγη.

Κρήτη: Ο Μανώλης ετοιμαζόταν να παντρευτεί

Ο 33χρονος ήταν η χαρά της ζωής και το χαμόγελό του έσβησε για πάντα, όπως λένε οι άνθρωποι που τον γνώριζαν.

Όπως ανέφερε ο οικογενειακός φίλος του δούλευε νυχθημερόν για να παντρευτεί την αγαπημένη του:

«Όχι μόνο δεν είχε ενοχλήσει κανέναν, ήταν ένας άνθρωπος που πραγματικά δουλεύει από το πρωί μέχρι το βράδυ. Έχτιζε το όνειρο του. Η κοπέλα του με την οποία είναι 11 χρόνια μαζί είχε μετακομίσει από την Πάτρα στον Άγιο Νικόλαο, δεν έχουν παντρευτεί καταλαβαίνετε το δράμα».

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top