Κρήτη: Συλλήψεις για τη φωτοβολίδα με την οποία σκοτώθηκε o 33χρονος

Τραγικό παιχνίδι της μοίρας: Είχε πεθάνει νέα και η αδελφή του   

Σε συλλήψεις που αφορούν την κατοχή ναυτικών φωτοβολίδων προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ. στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης, ύστερα από τον θάνατο 33χρονου. 

38χρονος σκοτώθηκε από έκρηξη ναυτικής φωτοβολίδας στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης

Ο 33χρονος Μανώλης διασκέδαζε με την παρέα του. Πετούσαν βεγγαλικά και φωτοβολίδες. Μία από αυτές όμως, τον χτύπησε στην κοιλιά. Μεταφέρθηκε πολύ γρήγορα στο νοσοκομείο, όμως οι γιατροί δεν κατάφεραν να του σώσουν τη ζωή.

Όπως μετέδωσε ο αστυνομικός συντάκτης του Star Αλέξανδρος Γύγος, οι συλληφθέντες είναι δύο φίλοι του άτυχου Μανώλη  επίσης 33 ετών και οι δυο. Ήταν μαζί του, ενώ οι συλλήψεις αφορούν την κατοχή ναυτικών φωτοβολίδων, ενώ εξετάζεται το ποιος έδωσε τη μοιραία φωτοβολίδα στον νεαρό. 

Οι αστυνομικοί συλλέγουν καταθέσεις από φίλους του 33χρονου που ήταν παρόντες στο τραγικό περιστατικό προκειμένου να μην υπάρχει κενό όσο αφορά τις συνθήκες της τραγωδίας. 

Από τους δύο  άνδρες που συνελήφθησαν, ο ένας παρέδωσε στις αρχές τόσο την φωτοβολίδα που εξερράγη πάνω στον φίλο του, όσο και την υπόλοιπη παρτίδα που φέρεται να είχε προμηθευτεί, η οποία όπως διαπιστώθηκε περιείχε φωτοβολίδες που είχαν λήξει. Έτσι πέραν του σεναρίου του κακού χειρισμού, οι αστυνομικοί εξετάζουν και το ενδεχόμενο η φωτοβολίδα που εξερράγη να ήταν επίσης ληγμένη.

Πώς έγινε η τραγωδία στον Άγιο Νικόλαο 

«Την είχε ανάψει, την κράταγε στο χέρι και την στριφογύριζε και κάποια στιγμή εξερράγη και έφυγε ένα τμήμα και του καρφώθηκε στα πλευρά. Το παιδί είχε χτυπηθεί στο συκώτι. Δεν πρόλαβε να πει τίποτα» δήλωσε πατέρας φίλου  του στο Star.  

«Ο γιος μου ήταν ακριβώς δίπλα του... Ήταν παρέα με τον Μανώλη είναι φίλοι είναι αδελφικοί φίλοι...Όταν άκουσε την έκρηξη θεώρησε ότι αυτός έχει χτυπηθεί φανταστείτε ότι εμείς ακούσαμε τον κρότο σε απόσταση 300 μέτρων» πρόσθεσε.  

Θάνατος 33χρονου στην Κρήτη: Τι δήλωσε οικογενειακός φίλος

Θάνατος 33χρονου στην Κρήτη: Τι δήλωσε οικογενειακός φίλος 

Ο νεαρός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου όπου υπέκυψε στα σοβαρά τραύματα που είχε στην κοιλιακή χώρα. Ο 33χρονος ήταν η χαρά της ζωής, το χαμόγελο του έσβησε για πάντα λένε οι άνθρωποι που τον γνώριζαν.

Η συνομιλία για τα σχέδιά του συγκλονίζει: 

«Όχι μόνο δεν είχε ενοχλήσει κανέναν ήταν ένας άνθρωπος που πραγματικά δουλεύει από το πρωί μέχρι το βράδυ. Έχτιζε το όνειρο του. Η κοπέλα του με την οποία είναι 11 χρόνια μαζί είχε μετακομίσει από την Πάτρα στον άγιο Νικόλαο δεν έχουν παντρευτεί καταλαβαίνεις το δράμα»   

Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας: Είχε πεθάνει νέα και η αδελφή του 

Ο Μανώλης ήταν το στήριγμα της οικογένειας του. Η ελπίδα και η δύναμη για τους γονείς του που πριν από μερικά χρόνια είχαν χάσει και το άλλο παιδί της οικογένειάς τους.  

«Έχει χάσει και την αδερφή του πριν από μερικά χρόνια πράγμα το οποίο σημαίνει ότι και τα δύο παιδιά της οικογένειας έχουν φύγει πλέον. Σε ηλικία πολύ μικρή ήταν 17»  δήλωσε ο φίλος της οικογένειας στο Star.    

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top