Θεσσαλονίκη: Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στο ΑΠΘ - 30 προσαγωγές

Ο πρύτανης ήταν εκείνος που κάλεσε την αστυνομία

Επέμβαση στη Σχολή Θετικών Επιστημών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν δυνάμεις της Αστυνομίας το μεσημέρι του Σαββάτου.

Η επιχείρηση της Αστυνομίας ξεκίνησε μετά από πληροφορίες ότι άγνωστοι προσπάθησαν να προσκαλέσουν φθορές στην υπό ανέγερση βιβλιοθήκη, στον χώρο της πρώην κατάληψης του Βιολογικού.

Έφοδος της αστυνομίας το ΑΠΘ

Επέμβαση στη Σχολή Θετικών Επιστημών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν δυνάμεις της Αστυνομίας το μεσημέρι του Σαββάτου.

Φωτογραφίες thestival.gr

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στο ΑΠΘ

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρύτανης ήταν εκείνος που ενημέρωσε την αστυνομία ότι κάποιοι επιχείρησαν να μπουν στη Βιολογική Σχολή, η οποία τελούσε υπό κατάληψη πάρα πολλά χρόνια και εκκενωθηκε έπειτα από παρέμβαση της αστυνομίας πριν δύο χρόνια. Ο χώρος ήταν υπό ανακαίνιση και περιφραγμένος με λαμαρίνες.

Σήμερα, όμως, κάποιοι επιχείρησαν να απόμακρύνουν τις λαμαρίνες, γι΄αυτό και αμέσως κινητοποιήθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις πουέφτασαν στο ΑΠΘ, έσπασαν την πόρτα της Σχολής Θετικών Επιστημών και βρέθηκαν στο εσωτερικό του χώρου. Εκεί βρήκαν συγκεντρωμένους φοιτητές που είχαν κάνει κατάληψη στη σχολή εδώ και τουλάχιστον έναν μήνα.

Η αστυνομία τους απομάκρυνε και έχει προχωρήσει σε τουλάχιστον 30 προσαγωγές!

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top