Τροχαίο Ξανθόπουλου: Οδύνη στην κηδεία του 19χρονου - «Είμαστε με φάρμακα»

«Θα πάει νομικά όπως πρέπει, μέχρι το κόκκαλο», είπε ο πατέρας του θύματος

Τροχαίο Ξανθόπουλου: Όσα είπε ο πατέρας του 19χρονου θύματος την επόμενη μέρα της κηδείας του γιου του/ βίντεο To Πρωινό

Σε κλίμα οδύνης τελέστηκε η κηδεία του 19χρονου που σκοτώθηκε στο τροχαίο στην οδό Δεκελείας, στις Αχαρνές, το πρωί της 12ης Μαρτίου. Στο δυστύχημα ενεπλάκη και ο τραγουδιστής Γιάννης Ξανθόπουλος.

Γιάννης Ξανθόπουλος: «Βγήκε να βοηθήσει, τους είδε και λιποθύμησε»

«Έγινε η κηδεία και όλα τελείωσαν. Πολύ βαρύ το κλίμα. Πολύ χάλια. Όταν φύγει 19 χρονών παιδί… Φίδι να ήταν, θα ήταν λιγότερο λυπήσιμο», είπε ο πατέρας του 19χρονου θύματος, μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό».

Για τον οδηγό του άλλου οχήματος, που σύμφωνα με τον τραγουδιστή, παραβίασε το Stop και τον έκανε να ανατραπεί της πορείας του και να μπει στο αντίθετο ρεύμα, ο πατέρας του 19χρονου σχολίασε: «Απλά ξέρουμε ότι βρέθηκε αλλά δεν έγινε και κάτι θεωρώ. Απλά το λένε στις ειδήσεις. Ο άλλος πήγε στον τάφο και ο άλλος είναι ελεύθερος και πίνει μπύρες».

Γιάννης Ξανθόπουλος: Τι λέει ο πατέρας του για τον 19χρονο που σκοτώθηκε

Όπως είπε, θα κινηθούν νομικά κατά παντός υπευθύνου. «Θα πάει νομικά όπως πρέπει, μέχρι το κόκκαλο. Όσο πάει, και το αξίζει. Έχω, δεν έχω, θα πάει νομικά δε γίνεται. Δε με ενδιαφέρουν τα χρήματα, με ενδιαφέρει να πάει νομικά, να πάει εκεί που πρέπει. Δεν το φέρνουν πίσω το παιδί μου, αλλά να μην πάρουν άλλου» πρόσθεσε ο πατέρας του 19χρονου.

Τροχαίο Ξανθόπουλου: «Να πάει ισόβια!» - Ξεσπά ο πατέρας του θύματος

«Χίλια άτομα ήρθαν στην κηδεία, τέτοιο περιστατικό δεν έχει ξαναγίνει. Ένας 20άρης να πάει να πεθάνει σε ατύχημα, χωρίς να φταίει, κρίμα είναι. Εγκληματίας είναι και πρέπει να παραδοθεί» είπε.

Ο νεαρός τραγουδιστής Γιάννης Ξανθόπουλος/ NDP

Ο νεαρός τραγουδιστής Γιάννης Ξανθόπουλος/ NDP

Ο πατέρας του 19χρονου είπε πως ο γιος του ήταν εργατικός, είχε φίλους και όνειρα. «Είμαστε τρεις μέρες με φάρμακα κι εγώ και η γυναίκα μου», εξομολογήθηκε.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top