Γιάννης Ξανθόπουλος: Τι λέει ο πατέρας του για τον 19χρονο που σκοτώθηκε

Ο τραγουδιστής εμπλέκεται σε θανατηφόρο τροχαίο στις Αχαρνές

Όσα είπε ο πατέρας του Γιάννη Ξανθόπουλου για το τροχαίο στο οποίο εμπλέκεται ο γιος του / Βίντεο από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Για το τροχαίο στο οποίο εμπλέκεται ο γιος του, Γιάννης Ξανθόπουλος, μίλησε ο πατέρας του. Όπως είπε, ο τραγουδιστής είναι συντετριμμένος για τον θάνατο του 19χρονου παιδιού.

«Το παιδί μου είναι ζωντανό. Πονάει, αλλά είναι ζωντανό. Κρίμα για το παλικάρι που σκοτώθηκε», δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής Αλήθειες με τη Ζήνα και την Κατερίνα Σουλιώτη.

Τροχαίο Ξανθόπουλου: «Να πάει ισόβια!» - Ξεσπά ο πατέρας του θύματος

«Το παιδί μου είναι σεμνό παιδί, δεν πίνει και δεν καπνίζει. Η γειτονιά τον ξέρει, είναι παιδί που σέβεται», τόνισε και πρόσθεσε ότι θέλει να επικοινωνήσει με την οικογένεια του 19χρονου θύματος:

Γιάννης Ξανθόπουλος: Τα πρώτα του λόγια μετά το τροχαίο

«Ψάχνουμε το τηλέφωνό τους. Θέλουμε να πάμε στο σπίτι να τους πούμε συλλυπητήρια. Καταλαβαίνουμε πώς νιώθουν, "έχασαν" ένα νέο παιδί».

Ο πατέρας του Γιάννη Ξανθόπουλου μίλησε στις Αλήθειες με τη Ζήνα για το τροχάιο

Πώς έγινε το τροχαίο - Ταυτοποιήθηκε ο οδηγός του τρίτου οχήματος

Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης στις Αχαρνές στην οδό Δεκελείας.

Ο Γιάννης Ξανθόπουλος οδηγούσε το τζιπ του επί της οδού, όταν άλλο όχημα φέρεται να παραβίασε STOP και να «πετάχτηκε» μπροστά του. Ο τραγουδιστής στη προσπάθειά του να τον αποφύγει, έκανε ελιγμό και πέρασε για λίγο στο αντίθετο ρεύμα, απ΄όπου περνούσαν με το αυτοκίνητο οι δύο 19χρονοι.

Τα δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά, με αποτέλεσμα τον θανατοφόρο τραυματισμό του συνοδηγού και τον τραυματισμό του οδηγού. 

Ο Γιάννης Ξανθόπουλος παρέμεινε στο σημείο και προσπάθησε να βοηθήσει. Ωστόσο, ο οδηγός του τρίτου οχήματος που έκανε την παραβίαση εξαφανίστηκε και αναζητείται.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο οδηγός έχει ταυτοποιηθεί.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top