Τροχαίο Ξανθόπουλου: «Να πάει ισόβια!» - Ξεσπά ο πατέρας του θύματος

Ταυτοποιήθηκε ο οδηγός του οχήματος που παραβίασε STOP

Ο πατέρας του 19χρονου που σκοτώθηκε στο τροχαίο που ενεπλάκη ο Γιάννης Ξανθόπουλος μίλησε στις «Αλήθειες με τη Ζήνα» / Βίντεο Star

Ταυτοποιήθηκε ο οδηγός του τρίτου οχήματος που εμπλέκεται στο τροχαίο του τραγουδιστή Γιάννη Ξανθόπουλου με θύμα έναν 19χρονο. Την ίδια ώρα, ο πατέρας του θύματος ζητά να τιμωρηθεί ο τραγουδιστής εάν φταίει και να μη γίνει ιδιαίτερη μεταχείρηση επειδή είναι διάσημος.

Γιάννης Ξανθόπουλος: Τα πρώτα του λόγια μετά το τροχαίο

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο τροχαίο που σημειώθηκε στις Αχαρνές και στο οποίο εμπλέκεται ο Γιάννης Ξανθόπουλος. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρχές έχουν ταυτοποιήσει τον οδηγό του τρίτου οχήματος που παραβίασε το STOP, χωρίς να ελέγξει εάν περνούσε διερχόμενο όχημα και χωρίς να ελαττώσει ταχύτητα. 

Τροχαίο Ξανθόπουλου: «Το μόνο που σκέφτομαι είναι η μητέρα του παιδιού»

Αποτέλεσμα, όπως φαίνεται και από τα οπτικό υλικό που έχουν στα χέρια τους οι αρχές και έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ήταν ο 24χρονος τραγουδιστής να κάνει ελιγμό για να τον αποφύγει, να βγει στο αντίθετο ρεύμα και να συγκρουστεί με το όχημα στο οποίο επέβαιναν οι δύο 19χρονοι, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του ενός.

Τροχαίο Γιάννης Ξανθόπουλος

«Δε ζήτησαν συγγνώμη! Να πληρώσει ο τραγουδιστής», λέει ο πατέρας του θύματος

Ο πόνος για τον άδικο χαμό του 19χρονου συνοδηγού του οχήματος που συγκρούστηκε με το τζιπ του Γιάννη Ξανθόπουλου είναι μεγάλος.

Ο πατέρας του μίλησε στις Αλήθειες με τη Ζήνα και ζήτησε την παραδειγματική τιμωρία του εάν φταίει.

Τροχαίο Γιάννης Ξανθόπουλος: Αυτός είναι ο 19χρονος που σκοτώθηκε

«Ήταν ένα πολύ καλό παιδί και ο φίλος του βέβαια. Δεν είχαν κάτι να χωρίσουν, ήταν φίλοι. Ήθελαν να προχωράνε στη ζωή τους. Μας τον έκοψε στον δρόμο ο τραγουδιστής. Δε έχουν ζητήσει ούτε μια συγγνώμη, ούτε τίποτα (σ.σ. η οικογένεια του Γιάννη Ξανθόπουλου). Η συγγνώμη είναι άλλο θέμα. Να πάει να δικαστεί. Να μη συμβεί σε άλλους ανθρώπους», είπε αρχικά ο πατέρας του θύματος και πρόσθεσε: 

«Τα παιδιά πήγαιναν στη δουλειά τους. Ο κύριος αυτός, αν υπάρχει κάποια παρανομία να πάει στη θέση που του χρειάζεται. Εγώ τη συγγνώμη δεν τη χρειάζομαι. Τι να την κάνω... Όπως ισόβια μου σκότωσε το παιδί μου, έτσι να πάει και αυτός ισόβια», κατέληξε.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top