Γιάννης Ξανθόπουλος: Τα πρώτα του λόγια μετά το τροχαίο

Η θεία του 20χρονου θύματος μίλησε στο STAR για τον ανιψιό της

Σοκαριστικό είναι το δυστύχημα που συνέβη στο Μενίδι, στο οποίο εμπλέκεται ο γνωστός τραγουδιστής Γιάννης Ξανθόπουλος. Ο τραγουδιστής πήρε εξιτήριο, όμως παραμένει σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.  

Τροχαίο Γιάννη Ξανθόπουλου: «Από το πρωί κλαίω», λέει ο πατέρας του

Τα πρώτα λόγια του Γιάννη Ξανθόπουλου μετά το τροχαίο 

Συγκλονίζουν τα λόγια του πρώτου ανθρώπου που βρέθηκε στο σοκαριστικό τροχαίο στις Αχαρνές, που ενεπλάκη ο γνωστός τραγουδιστής Γιάννης Ξανθόπουλος.

«Μου πετάχτηκε κάποιος, έστριψα να να τον αποφύγω και δεν ξέρω τι έγινε». Δεν είχε οπτική επαφή με τα παιδιά. Το μόνο που μου είπε είναι: «Δε νιώθω τα πόδια μου και του είπα πιθανό να είναι μετατραυματικό σοκ». 

Γιάννης Ξανθόπουλος: Βίντεο ντοκουμέντο για το τροχαίο που ενεπλάκη

Γιάννης Ξανθόπουλος: Πήρε εξιτήριο 

Μπορεί ο Γιάννης Ξανθόπουλος να πήρε το πρωί εξιτήριο από το ΚΑΤ, όμως, παραμένει σε άθλια ψυχολογική κατάσταση.

«Ακούσαμε ένα μπαμ και όταν έφτασα είδα τα δύο οχήματα σε κακάσχημη μάζα. Πέρασε στο αντίθετο ρεύμα με σκοπό να μη σκοτωθεί ο ίδιος το καταλαβαίνετε είναι και λίγο ταχύτητα τρόμαξε», λέει άνθρωπος που βρισκόταν στο σημείο.

Η θεία του 20χρονου θύματος στο STAR

Απαρηγόρητη η θεία του άτυχου Αντώνη, που σπούδαζε ψυκτικός και δούλευε ταυτόχρονα σε κάβα ποτών για να συντηρεί την οικογένεια του, μίλησε στον δημοσιογράφο του STAR, Λάμπρο Δεμερτζή.

Γιάννης Ξανθόπουλος: Πώς Έγινε Το Τροχαίο Στο Οποίο Ενεπλάκη

«Ήταν…Θεός ήταν, το καλύτερο παιδί ήταν. Έφυγε στη δουλειά για να βγάζει τα χρήματα για να ζήσουμε. Ήρθε ο άλλος που τον τράκαρε, γιατί αυτοί πήγαιναν κανονικά, αλλά ο άλλο που ήρθε, ήρθε με φόρα και έγινε το τροχαίο», λέει φανερά σοκαρισμένη. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top