Τροχαίο Γιάννη Ξανθόπουλου: «Από το πρωί κλαίω», λέει ο πατέρας του

Σοκαρισμένος ο τραγουδιστής με τον θάνατο του 19χρονου

Όσα είπε ο πατέρας του Γιάννη Ξανθόπουλου για το τροχαίο στην εκπομπή Το Πρωινό

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται ο Γιάννης Ξανθόπουλος μετά το θανατηφόρο τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη την περασμένη Τρίτη.

Γιάννης Ξανθόπουλος: Βίντεο ντοκουμέντο για το τροχαίο που ενεπλάκη

Ο νεαρός τραγουδιστής που τραυματίστηκε ελαφρά νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και ακόμα δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι έχασε τη ζωή του ένας 19χρονος.

Γιάννης Ξανθόπουλος τροχαίο

Όπως δήλωσε ο πατέρας του, είναι σοκαρισμένος από το τραγικό περιστατικό: «Ο Γιαννάκης είναι σοκαρισμένος για το παιδί που σκοτώθηκε. Δόξα τω Θεώ, ο γιος μου είναι καλά, αλλά δε μου τα λένε όλα. Θα έρθουν στο σπίτι και θα μου τα πούνε. Ο Γιάννης είναι πολύ ευαίσθητος με αυτό που έπαθε… άστο! Ο άλλος που βγήκε από το STOP αυτός έφταιγε. Πολύ λυπάμαι για το παιδί, από το πρωί κλαίω», ανέφερε ο πατέρας του Γιάννη Ξανθόπουλου στην εκπομπή Το Πρωινό.

Ο τραγουδιστής έχει τραυματιστεί ελαφρά και παρακολουθείται από ψυχολόγο, όπως ανέφερε η μητέρα του στην εκπομπή Πάμε Δανάη:

«Τι να πω, δεν μπορώ να μιλήσω. Δόξα τω Θεώ, είναι στο νοσοκομείο. Όταν γίνεται αυτό το πράγμα, πώς να είναι; Πώς να είναι το παιδί μου... Είναι ζωντανός. Μίλησε με τον ψυχολόγο που του μιλάει... Δεν είναι καλά. Χτύπησε λίγο στα πόδια του.. Χαίρομαι που είναι ζωντανός, αλλά λυπάμαι για τους άλλους. Ευτυχώς που ήταν μόνο του στο αμάξι, ποιος ξέρει τι θα γινόταν», δήλωσε η μητέρα του τραγουδιστή. 

Γιάννης Ξανθόπουλος: Πώς έγινε το τροχαίο

Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στην οδό Δεκελείας στις Αχαρνές. Ο Γιάννης Ξανθόπουλος βρισκόταν στο ασημένιο τζιπ του, όταν ο οδηγός ενός άλλου οχήματος, παραβίασε με μεγάλη ταχύτητα STOP. 

Ο τραγουδιστής, στην προσπάθειά του να τον αποφύγει, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα, με αποτέλεσμα να συγκρουστούν μετωπικά. Από τη σύγκρουση, σκοτώθηκε ο 19χρονος συνοδηγός, ενώ ο συνομήλικος οδηγός τραυματίστηκε σοβαρά.

Βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο που ενεπλάκη ο Γιάννης Ξανθόπουλος / Βίντεο κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top