Γιάννης Ξανθόπουλος: «Βγήκε να βοηθήσει, τους είδε και λιποθύμησε»

Οι γονείς του τραγουδιστή μιλούν στο STAR για το τροχαίο που ενεπλάκη

Περισσότερο φως στις συνθήκες του θανατηφόρου τροχαίου που ενεπλάκη ο γνωστός τραγουδιστής Γιάννης Ξανθόπουλος αναμένεται να ρίξει η ταυτοποίηση του οδηγού που παραβίασε το στοπ. Οι γονείς του νεαρού καλλιτέχνη μίλησαν αποκλειστικά στο STAR και τον δημοσιογράφο, Αλέξανδρο Γύγο.

Γιάννης Ξανθόπουλος: Η στιγμή που το άλλο ΙΧ παραβιάζει το Stop  

«Τι να πεις στους γονείς του παιδιού που χάθηκε»

«Παναγία μου, παναγία μου... τι μπορεί να πεις στους γονείς; Παρηγοριά από τον Θεούλη μας να έχει γιατί τι μπορείς να πεις πες μου;», λένε στο STAR.

Με σπασμένη φωνή, οι γονείς του νεαρού τραγουδιστή παλεύουν να αντέξουν το βάρος όσων συνέβησαν το μοιραίο πρωινό. 

«Ο γιος μου βγήκε να πάει να βοηθήσει, τους είδε και κοπήκανε τα πόδια... λιποθύμησε και έπεσε κάτω». 

Γιάννης Ξανθόπουλος: Τι λέει ο πατέρας του για τον 19χρονο που σκοτώθηκε

Στο νοσοκομείο παραμένει ο οδηγός 

Ο 20χρονος οδηγός που συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο του Γιάννη Ξανθόπουλου, παραμένει στο νοσοκομείο, σε σοβαρή κατάσταση. Δεν έχει μάθει ακόμη ότι ο αγαπημένος του φίλος είναι νεκρός. Ο πατέρας του θύματος ξεσπά, ρίχνοντας ευθύνες και στον γνωστό τραγουδιστή.

Οι γονείς του γνωστού τραγουδιστή, μιλώντας αποκλειστικά στην κάμερα του STAR, δήλωσαν ότι είναι συντετριμμένοι για το τροχαίο δυστύχημα στο οποίο ενεπλάκη ο γιος τους και ανέφεραν ότι πενθεί και η δική τους οικογένεια για τον άδικο θάνατο του 19χρόνου.

«Το πρωί οι γονείς αυτοί είχαν κηδεία»

Σε άλλο σημείο, οι γονείς του Γιάννη Ξανθόπουλου λένε: «Όταν το έμαθα εγώ αμέσως ρώτησα είναι όλοι ζωντανοί; Όταν μου είπαν κάποιος δεν είναι… τι είναι μητέρα ξέρω εγώ αυτό το πράγμα… Πως να είναι ο πατέρας και η μάνα του παιδιού… Εγώ μέχρι τώρα προσεύχομαι και κλαίω… Βρήκαμε το τηλέφωνο είπαμε το πρωί να μην πάρουμε είχαν κηδεία οι άνθρωποι το βραδάκι θα πάρουμε… Και ο γιος μου να ήτανε… αυτοί δεν θα έκαναν το ίδιο;». 

Γιάννης Ξανθόπουλος: Τα πρώτα του λόγια μετά το τροχαίο

Αξίζει να σημειωθεί, τέλος, ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου τον οποίο βλέπετε σε βίντεο ντοκουμέντο να βγαίνει από το στοπ κόβοντας τον δρόμο του τραγουδιστή ταυτοποιήθηκε από την αστυνομία.

Πρόκειται για εναν άνδρα 68 ετών. Κατέβηκε από το αυτοκίνητο, είδε τι προκάλεσε και έφυγε. Ο Γιάννης Ξανθόπουλος στην προσπάθειά του να τον αποφύγει, βγήκε στο αντίθετο ρεύμα, με αποτέλεσμα τη σύγκρουσή. Οι κατηγορίες που βαρένουν τον 68χρονο είναι η εγκατάλλειψη και η πρόκληση τροχαίου.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top