Μενίδι: Έκλεψαν προτομή ήρωα του 1821 από την κεντρική πλατεία

«Φτερά» έκαναν και τα κλιματιστικά εκκλησίας της περιοχής

Η γνωστή «μαφία του χαλκού» ξαναχτύπησε στο Μενίδι, σε μία προτομή ήρωα της ελληνικής επανάστασης του 1821 έκανε «φτερά» από την κεντρική πλατεία και δεν είναι μόνον αυτό! Έκλεψαν και τα κλιματιστικά από την εκκλησία του Αγίου Βλασίου. 

Εξαρθρώθηκε η σπείρα που έκλεψε την προτομή Καζαντζίδη και άλλες προτομές

Ειδικότερα, όπως ανέφερε ο Βαγγέλης Γκούμας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, στην κεντρική πλατεία στο Μενίδι που είναι γεμάτη καταστήματα υπάρχει μία μαρμάρινη στήλη στη μνήμη του Μήτρου Λέκκα, ενός οπλαρχηγού της επανάστασης. Συγκεκριμένα, μέλη της μαφίας έκοψαν τα σίδερα, αφαίρεσαν την κεφαλή, πιθανότατα τη φόρτωσαν σε κάποιο φορτηγάκι και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν. 

Μενίδι: Έκλεψαν και κλιματιστικά από εκκλησία

Προς το βάθος του δρόμου, δίπλα ακριβώς όπου βρίσκεται η εκκλησία του Αγίου Βλασίου -στην πλαϊνή πλευρά- υπάρχουν air condition. Πιθανότατα οι ίδιοι άνθρωποι έκοψαν τα καλώδια, ξερίζωσαν τα κλιματιστικά, στη συνέχεια έφυγαν ανενόχλητοι.

Έκλεψαν την προτομή του Γεωργίου Ράλλη στην Κέρκυρα!

Οι κάτοικοι στην περιοχή λένε ότι όχι μόνο αναγκάζονται να κλειδώνουν τα καταστήματά τους, αλλά πολλές φορές δένουν και με σύρματα τις καρέκλες και τα τραπέζια μας προκειμένου να τα βρουν την επόμενη μέρα στη θέση τους. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top