Λάρισα: «Με απειλούσε ότι θα με σκοτώσει αν έφευγα με το παιδί»

«Υπάρχουν πολλά δικαστήρια για ενδοοικογενειακή βία»

Νέα στοιχεία για την υπόθεση ασέλγειας σε βάρος τετράχρονης από τον γιατρό πατέρα της έδωσε η μητέρα του παιδιού. Η γυναίκα υποστήριξε ότι ο πρώην σύζυγός της, την απειλούσε ότι θα τη σκότωνε, εάν έφευγε με την κόρη του. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι όλα όσα αναφέρει η μητέρα του παιδιού του είναι «σκευωρία» εναντίον του. 

Λάρισα: Βίντεο ντοκουμέντο με τον γιατρό και την 4χρονη στο αμάξι

Συγκεκριμένα, η γυναίκα ανέφερε ότι ήταν ενδοοικογενειακής βίας και ότι έκανε πολλές προσπάθειες για να χωρίσει με τον πρώην σύζυγό της, ο οποίος κατηγορείται ότι ασέλγησε στην ανήλικη κόρη τους μέσα στο αυτοκίνητό του στη Λάρισα.

Λάρισα: «Δεν έπεσα από τα σύννεφα με αυτά που έμαθα»

«Σε όσα αναφέρει ο κατηγορούμενος για την υγεία του παιδιού μου είναι όλα ψευδή. Εμείς θα δίναμε και τη ζωή μας για το παίδι μου, το οποίο βρίσκεται στο πατρικό μου και του παρέχουμε ηρεμία και φροντίδα όλοι μας. Θέλω με κάθε τρόπο να προστατεύσω την ακεραιότητα του παιδιού μου», δήλωσε η γυναίκα στο Live News και πρόσθεσε:

«Εγώ έκανα πέντε φορές προσπάθειες να φύγω από το σπίτι, απ'όταν ήρθε το παιδί μου στον κόσμο. Δε μας άφηνε ο άντρας μου και πολλές φορές με χτυπούσε κιόλας. Μου απαγόρευε να φύγω με το παιδί από το σπίτι, με απειλές ότι θα με σκοτώσει. Κάποια στιγμή, με τη βοήθεια της μητέρας μου, έφυγα από το σπίτι, όπου και πάλι δε σταμάτησε να είναι βίαιος μπροστά της».

Λάρισα: «Υπάρχουν πολλά δικαστήρια για ενδοοικογενειακή βία»

Στη συνέχεια, η μητέρα του παιδιού τόνισε ότι είχε απευθυνθεί στις αρχές για την κακοποιητική συμπεριφορά που φέρεται να είχε ο σύζυγός της, όμως δεν έγινε τίποτα: 

«Υπάρχουν πολλά δικαστήρια λόγω ενδοοικογενειακής βίας και είναι καταγεγραμμένες όλες οι πράξεις που έχει κάνει στο παιδί από τη στιγμή που ήρθε στον κόσμο η κόρη μου. Πήγαινα στον εισαγγελέα και δε μου έδινε κανείς καμία σημασία. Υπάρχουν σε δικογραφίες όλα και έχω αναφέρει τα πάντα. Αλλά δεν έδιναν τη δέουσα σημασία η Εισαγγελία και το Αστυνομικό Τμήμα», δήλωσε.

«Η γνώμη μου περνούσε απαρατήρητη. Έκανα προσπάθειες να φύγω, αλλά με απειλούσε ότι θα με σκοτώσει. Στο Τμήμα, όταν εξετάστηκε από παιδοψυχολόγο το παιδί, δεν ήταν κανείς μπροστά. Πρέπει να έχω υπομονή και επιμονή για να σταθώ στο παιδί μου. Δεν τίθεται θέμα να έχω δασκαλέψει το παιδί, δεν θα το έκανα ποτέ», κατέληξε.

Σημειώνεται ότι ο κατηγορούμενος πατέρας αρνείται τις κατηγορίες και υποστηρίζει ότι η πρώην σύζυγός του έχει «δασκαλέψει» το παιδί να πει όσα είπε για να τον «καταστρέψει» και έκανε λόγο για δικό της «κατασκεύασμα».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top