Ηχητικό ντοκουμέντο του πατέρα για τον βιασμό των παιδιών του

Τι έλεγε στην κόρη του που κατηγόρειται ότι τη βίαζε

Δείτε το αποκλειστικό ντοκουμέντο της εκπομπής Αλήθειες με τη Ζήνα

Ηχητικό ντοκουμέντου του πατέρα που κατηγορείται για τους βιασμούς των δύο κορών του στο Περιστέρι έφερε στο φως η εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα.

Περιστέρι: Θύμα βιασμού από τον πατέρα της και η μητέρα των δύο κοριτσιών

Πρόκειται για ένα ηχητικό μήνυμα το οποίο είχε στείλει ο πατέρας στην 22χρονη σήμερα κόρη του και στο οποίο παραδέχεται όσα φρικιαστικά είχε κάνει εις βάρος της. Ακόμα, την προέτρεπε να ξεχάσει όσα είχαν συμβεί στο παρελθόν:

«Όσον αφορά εκείνο το πράγμα που είχε γίνει, τώρα τι θα γίνει; Για τα επόμενα χρόνια τώρα θα έχω συνέχεια; Θα με απειλείς για αυτό το τραγικό πράγμα που είχα κάνει; Θα έχω συνέχεια την απειλή πάνω μου; Άμα είναι να πληρώσω... Το μόνο που μου έχει μείνει είναι να πάω να πέσω να πεθάνω! Δεν υπάρχει πιο μεγάλη ποινή», ακούγεται να λέει ο πατέρας.

Περιστέρι: Ηχητικό ντοκουμέντο του πατέρα που κατηγορείται για τον βιασμό των παιδιών του

«Δεν ισχύουν αυτά που λένε. Το λάθος μου ήταν που ήμουν πιο αυστηρός»

Ο άνδρας που κρατείται στις φυλακές Τριπόλεως υποστηρίζει ότι όσα καταγγέλλουν οι δύο κόρες του δεν ισχύουν και ότι απλά ήταν «λίγο αυστηρός».

«Αρνούμαι την κατηγορία. Αυτά τα γεγονότα δεν έχουν συμβεί ποτέ. Δεν ισχύουν αυτά. Γι' αυτά τα παιδιά εγώ έχω δώσει την ψυχή μου και τη ζωή μου. Δε θα μπορούσα να αφήσω να περάσει ούτε καν σαν σκέψη η ιδέα να τα βλάψω. Είμαι σίγουρους ότι τα παιδιά μου υποκινήθηκαν από τη μητέρα τους, από την πρώην σύντροφό μου, η οποία στο παρελθόν είχε χρησιμοποιήσει τις ίδιες κατηγορίες εναντίον του πατέρα της, τον οποίο οδήγησε στην αυτοκτονία.

Αυτά θα αποδειχθούν, υπάρχουν μάρτυρες, εφόσον έχω καταθέσει αίτηση για την επιμέλεια των παιδιών, την οποία κέρδισα», είπε ο κατηρούμενος πατέρας. 

Ακόμα, τόνισε ότι το μοναδικό λάθος που μπορεί να του καταλογίσει είναι ότι ήταν πολύ αυστηρός, πέραν του μέτρου. Και αυτό γιατί αγαπούσε και αγωνιούσε πολύ για τα παιδιά του. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top