Περιστέρι: Θύμα βιασμού από τον πατέρα της και η μητέρα των δύο κοριτσιών

Έμαθε πριν δύο χρόνια για την κακοποίηση των παιδιών της

Με σενάριο… φρίκης σε επανάληψη μοιάζει η υπόθεση στο Περιστέρι, με τον 55χρονο πατέρα να κατηγορείται ότι βιάζει τις δύο κόρες του από πολύ νεαρή ηλικία. Ο λόγος είναι ότι και η μητέρα των δύο κοριτσιών είχε πέσει θύμα βιασμού από τον δικό της πατέρα πριν αρκετά χρόνια, όπως εξομολογείται. 

Μάλιστα, ο άνδρας, μη μπορώντας να διαχειριστεί τις κατηγορίες που αντιμετώπιζε, έβαλε τότε τέλος στη ζωή του.  

Ξεσπά η Ζήνα Κουτσελίνη: «Νιώθω αηδία» - Πατέρας βίαζε τις κόρες του

Περιστέρι: Θύμα βιασμού από τον πατέρα της και η μητέρα τω κοριτσιών 

Τη δεκαετία του ’90, η μητέρα των δύο κοριτσιών ισχυρίζεται πως είχε πέσει κι εκείνη θύμα βιασμού από την ηλικία των 13 ετών από τον δικό της πατέρα, μία υπόθεση που απασχόλησε έντονα την κοινή γνώμη εκείνη την εποχή. 

Να σημειωθεί πως η υπόθεση είχε προβληθεί σε τηλεοπτική εκπομπή με παρουσιαστή τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Οι διαστάσεις που πήρε ήταν τέτοιες που πιθανόν να οδήγησαν τον πατέρα της να αυτοκτονήσει, όπως  Ακόμα και το ΕΣΡ ενεπλάκη τότε, καθώς θεωρήθηκε πως μπορεί να υπήρχαν ευθύνες για την αυτοκτονία και από τον τηλεοπτικό σταθμό. Ωστόσο, η κόρη του έχει αντίθετη άποψη. 

«Ο δικός μου ο πατέρας αυτοκτόνησε για να μην πάει φυλακή», είπε χαρακτηριστικά η κόρη του και μητέρα των δύο κοριτσιών. 

Μία ημέρα πριν, η κόρη της, σε αποκλειστική συντέυξη στη Ζήνα Κουτσελίνη, είχε αποκαλύψει τα τελευταία λόγια της μητέρας της πριν τους εγκαταλείψει. «Μην φορά κοντά σορτς κοντά στον μπαμπά σου», της είχε πει. Τα λόγια της αυτά σήμαιναν είτε ότι ήθελε να προστατεύσει την κόρη της λόγω και της δικής της εμπειρίας, είτε ότι ήξερε κάτι για τις αρρωστημένες «συνήθειες» του 55χρονου. 

Περιστέρι: Η μητέρα των κοριτσιών έχει παιδιά και με τον αδελφό του πρώην συντρόφου της 

Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» η μητέρα των κοριτσιών μίλησε αποκλειστικά και υποστήριξε πως μόλις πριν δύο χρόνια έμαθε ότι ο 55χρονος πατέρας βίαζε τις κόρες της και τις ενθάρρυνε να τον καταγγείλουν στην αστυνομία. 

«Τίποτα δεν ήταν νορμάλ, δε δούλευε. Πήγαινε στα συνεργεία για 2-3 μέρες και ή θα έκλεβε εργαλεία για να τα πουλήσει και να έχει λεφτά ή θα τους έκανε καταγγελίες για να παίρνει λεφτά», ανέφερε. 

Η μητέρα αποκαλύπτει πως έφυγε, εγκαταλείποντας την οικογένειά της εξαιτίας του 55χρονου και του αδελφού του. Η ίδια είχε συνάψει σχέση και με τον αδελφό του φερόμενου ως βιαστή ενώ έχει παιδιά και με εκείνον. Όπως λέει η ίδια, οι δυο τους «κλέφτηκαν» για να είναι μαζί και η ίδια ήταν πολύ ερωτευμένη. Όμως η έκβαση δεν ήταν καλή ούτε σε αυτή την περίπτωση. 

 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top