Ξεσπά η Ζήνα Κουτσελίνη: «Νιώθω αηδία» - Πατέρας βίαζε τις κόρες του

Ασελγούσε πάνω τους από τα 9 και 12 χρόνια τους

Η 22χρονη που τη βίαζε ο πατέρας της στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Σοκαριστικά στοιχεία έρχονται στο φως για την υπόθεση φρίκης στο Περιστέρι με έναν πατέρα να βιάζει κατ' εξακολούθηση τις δύο κόρες του από πολύ νεαρή ηλικία. Ο 55χρονος, που έχει προφυλακιστεί στις φυλακές Τριπόλεως, έβγαινε σε διάφορες εκπομπές και μιλούσε για το πώς μεγάλωνε μόνος τα τέσσερα παιδιά του ενώ σε κάθε ευκαιρία προέβαλε την εικόνα του στοργικού πατέρα. 

Τα δύο κορίτσια, θύματά του από τις ηλικίες των 9 και 12 ετών αντίστοιχα, αποκάλυψαν το ένα στο άλλο τι συνέβη χρόνια μετά αφού ήταν φοβισμένες και πίστευαν ότι κανείς δε θα τους πίστευε. 

Η ίδια η Ζήνα Κουτσελίνη, σοκαρισμένη από όσα βίωναν τα κορίτσια, είπε στον αέρα της εκπομπής της: «Αυτός ο άνδρας έβγαινε στα Μέσα και μιλούσε για την αγάπη που είχε στα παιδιά του και για το μικρό δωματιάκι που είχε τακτοποιημένη την τσάντα. Άλλα πράγματα δεν είχε τακτοποιημένα στο σώμα του, για να το βγάλω από μέσα μου γιατί νιώθω αηδία».

Περιστέρι: «Είπε ότι το κάνει γιατί το πρώτο άγγιγμα πρέπει να είναι από τον μπαμπά»

Η 22χρονη, σήμερα, κόρη του περιγράφει στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα όσα τραγικά ζούσε μέσα στο ίδιο της το σπίτι, τόσο αυτή όσο και η μικρότερη αδελφή της. Μία ατάκα του 55χρονου σε εκείνη όταν τον ρώτησε γιατί το κάνει, σοκάρει. Συγκεκριμένα, ο ίδιος απάντησε «Είπε ότι το κάνει γιατί το πρώτο άγγιγμα πρέπει να είναι από τον μπαμπά». 

Το νεαρό κορίτσι πρόσθεσε ότι στην ηλικία των 17 ετών τον απέιλησε πως αν το συνεχίσει θα τον καταγγείλει, με τον ίδιο να μην πτοείται και να σταματά μόνο για μικρό διάστημα. 

Περιστέρι: «Μη φοράς κοντά σορτς κοντά στον μπαμπά σου» 

Παράλληλα, τόσο το 22χρονο θύμα, όσο και η δικηγόρος των κοριτσιών κ. Κεχρανατζίδου αναφέρθηκαν στις ευθύνες που φέρει η μητέρα των παιδιών που παρά το γεγονός ότι γνώριζε ποιος ήταν ο πατέρας του, τα εγκατέλειψε και άφησε εκείνον να έχει την επιμέλειά τους. 

Μάλιστα, η δικηγόρος, που σήμερα, 21 Φεβρουαρίου, βρέθηκε στο δικαστήριο για να δηλώσει παράσταση προς υποστήριξη κατηγορίας, υπογράμμισε ότι τις ευθύνες της μητέρας θα τις κρίνει και θα αποφασίσει γι' αυτές το δικαστήριο. 

 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top