Δυστύχημα στα Τέμπη: Επιμνημόσυνη δέηση για τις 57 ψυχές που χάθηκα άδικα

Την Τετάρτη συμπληρώνεται ένας χρόνος από την τραγωδία

Την Τετάρτη συμπληρώνεται ένας χρόνος από την τραγωδία των Τεμπών. Σήμερα, Σάββατο, στο σημείο της τραγωδίας βρέθηκαν συγγενείς και πολλοί φίλοι των θυμάτων που με λουλούδια στα χέρια, έδειξαν πως κανείς δεν τους έχει ξεχάσει.

«Δε σβήνει η οργή» λένε φοιτητές και μαθητές που έφτασαν στο σημείο του δυστυχήματος και ορκίζονται να αγωνιστούν για να δικαιωθούν οι ψυχές τους.

Τέμπη: Μεγαλώνει μόνος τον γιο τους, αφού έχασε τη σύζυγό του στο δυστύχημα

Το γκράφιτι στο τούνελ που συγκρούστηκαν τα δυο τρένα, οι φωτογραφίες των ανθρώπων που χάθηκαν, οι ελιές με τα ονόματά τους θα μείνουν για πάντα στο σημείο που καταγράφηκε η μεγαλύτερη τραγωδία των τελευταίων ετών.

Στη Θεσσαλονίκη στο εκκλησάκι του Αγίου Φιλίππου που βρίσκεται μέσα στον νέο σιδηδρομικό σταθμό εψάλει επιμνημόσυνη δέηση, στην οποία παραβρέθηκαν συγγενείς των θυμάτων από τον Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως Βαρνάβα.

Την Κυριακή, ο Μητροπολίτης Λαρίσης θα τελέσει μνημόσυνο και τρισάγιο στο σημείο του δυστυχήματος, ενώ την ερχόμενη Τετάρτη οι συγγενείς των θυμάτων θα βρίσκονται στο σημείο που χάθηκαν οι άνθρωποι τους.

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top