Μενίδι: Ανήλικοι ασέλγησαν σε 12χρονο μέσα στο σχολείο

Συνελήφθησαν δύο μαθητές - Τι λέει στο Star η μητέρα του ενός

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star

Σοκαριστική καταγγελία στο Μενίδι. Μαθητής της Ά Γυμνασίου κατήγγειλε ότι ανήλικοι προχώρησαν σε άσεμνες πράξεις σε βάρος του μέσα σε σχολείο. Η μητέρα του θύματος μόλις ενημέρωθηκε για το περιστατικό πήγε στο σχολείο και χειροδίκησε κατα του μαθητή που κατονόμασε ο γιός της.

Ο 14χρονος, όπως κι ένας συνομήλικος συμμαθητής του, κατηγορούνται ότι την ώρα του διαλείμματος προσέγγισαν μαθητή της πρώτης γυμνασίου, τον έσπρωξαν κι ένας εξ αυτών προχώρησε σε άσεμνη σεξουαλική πράξη σε βάρος του μαθητή πάνω από τα ρούχα του. Ενώ το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε και έξω απο την τάξη, από άλλον μαθητή.

Το παιδί αρχικά ενημέρωσε τη διευθύντρια ότι τον έσπρωξαν κι εκείνη ανέφερε το συμβάν στην αστυνομία. Όμως λίγες ώρες αργότερα, ο ανήλικος πήγε στο σχολείο με τους γονείς του και ανέφερε ότι οι μαθητές και τον έσπρωξαν και προχώρησαν στις απαράδεκτες πράξεις σε βάρος του, με τους γονείς  να ... χειροδικούν σε βάρος των ανήλικων κατηγορούμενων.

«Λένε ότι έβαλε χέρι στο άλλο παιδί, αλλά εγώ ρωτάω τον γιο μου, ισχύει κάτι τέτοιο; Μου λέει "στ'ορκίζομαι μάνα δεν έχω κάνει εγώ κάτι τέτοιο"», υποστήριξε στο Star η μητέρα ενός από τους δύο ανήλικους δράστες και πρόσθεσε: 

«Αν έχουν κάνει κάτι τα παιδιά, ας μιλήσουμε πρώτα εμείς οι μεγάλοι και άμα φταίει το παιδί θα το πάρω εγώ σαν γονιός την ευθύνη πάνω μου. Mε τι δικαίωμα να πάω εγώ να χτυπήσω ένα παιδάκι ανήλικο;».

Οι ανήλικοι μαζί με τους γονείς τους οδηγήθησαν στην ασφάλεια. Ο ένας εκ των δυο δραστών επιβεβαίωσε το περιστατικό, λέγοντας πως ... το έκανε για πλάκα και ζήτησε συγνώμη. 

Ο Εισαγγελεας ανηλίκων ενημερώθηκε για το συμβάν και ζήτησε άμεσα τον φάκελο.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top