Γύπας Θεσσαλονίκης: Εκτός φυλακής χάρη σε... μυστηριώδη γυναίκα!

Του έδωσε 90.000 ευρώ για την αποζημίωση ενός θύματός του

Ελεύθερος αφέθηκε ο «Γύπας της Θεσσαλονίκης», ο οποίος κατηγορείται για εξαπάτηση γυναικών με κέρδη πολλών χιλιάδων ευρώ. Ο ρόλος της μυστηριώδους γυναίκας που του έδωσε υπέρογκο ποσό, προκειμένου να αποζημιώσει ένα από τα θύματά του.

Σήμερα αναμενόταν να ξεκινήσει η δίκη του «Γύπα της Θεσσαλονίκης», που ήταν προφυλακισμένος, κατηγορούμενος για εξαπάτηση γυναικών με κέρδη που αποτελούν λεία πολλών χιλιάδων ευρώ. 

Ωστόσο εντύπωση προκαλεί η εμφάνιση μιας μυστηριώδους γυναίκας, η οποία επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία της, η οποία του έδωσε 90.000 ευρώ, προκειμένου να αποζημιώσει μία από τις δύο γυναίκες που τον έχουν καταγγείλλει.

Ο ίδιος μέσα από τη φυλακή μίλησε στις Αλήθειες με τη Ζήνα και τον Στρατή Λημνιό για αυτή την εξέλιξη: «Ένας από τους δύο δικηγόρους μου δέχθηκε τηλεφώνημα από τη συγκεκριμένη γυναίκα, η οποία ζήτησε να προσφέρει το ποσό για να αποζημιώσει μία από τις παθούσες... Θέλω να τις πω ένα τεράστιο "ευχαριστώ", να αγαπάει και να ερωτεύεται τους σωστούς ανθρώπους. Θα αποζημιώσω και την άλλη καταγγέλλουσα όταν βγω από δω», υποστήριξε. 

Γύπας Θεσσαλονίκης

Η μυστηριώδης γυναίκα είδε τη συνέντευξη του «Γύπα» στη Ζήνα το βράδυ, η οποία φέρεται να ήταν η αφορμή για να πάρει την απόφαση και να δώσει το μεγάλο αυτό ποσό. 

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο δικηγόρος του κατηγορούμενου, Κωνσταντίνος Χατζηιωάννου, στην εκπομπή, η γυναίκα ευαισθητοποιήθηκε ιδιαίτερα, καθώς ο κατηγορούμενος είναι πατέρας τριών παιδιών.

Με την κίνησή της αυτή η κατηγορία «φεύγει» από το κακούργημα σε πλημμέλημα, καθώς αποκαταστάθηκε πλήρως η μια από τις καταγγέλουσες. Έτσι, ο «Γύπας της Θεσσαλονίκης» αφέθηκε ελεύθερος μέχρι το Εφετείο. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top