Τρίκαλα: Αποκεφάλισε τον πατέρα του και έμεινε με το πτώμα για 48 ώρες

Τι έδειξε η ιατροδικαστική του θύματος

Τι είπαν για πατέρα και γιο η αδελφή και ο γαμπρός του θύματος / Βίντεο αρχείου «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Νέα στοιχεία για τη φρικιαστική πατροκτονία στα Τρίκαλα έφερε στο φως η ιατροδικαστική εξέταση στη σορό του θύματος. 

Ο άτυχος άνδρας προσπάθησε να αμυνθεί την ώρα που ο γιος του τού επιτέθηκε με το αλυσοπρίονο, γι΄αυτό και τα χέρια του ήταν σχεδόν διαμελισμένα. 

Τρίκαλα: «Τον είχε περιορισμένο» - Νέα στοιχεία για τον πατροκτόνο

Ακόμα, από την ιατροδικαστική εξέταση, προέκυψε ότι το θύμα ήταν νεκρό για δύο μέρες. Συνεπώς, ο πατροκτόνος παρέμεινε μαζί με τον άψυχο σώμα του πατέρα του τουλάχιστον 48 ώρες, προτού ενημέρωσει την αστυνομία ότι τον σκότωσε, σύμφωνα με το trikalavoice.gr.

Τρίκαλα: Ο πατροκτόνος προσπάθησε να κόψει και το δικό του κεφάλι

Ο 46χρονος νοσηλεύεται τραυματισμένος στο νοσοκομείο, καθώς προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του με το αλυσοπριόνο. Φέρει σοβαρό τραύμα στον λαιμό.

Αποκεφάλισε τον πατέρα του με αλυσοπρίονο

Η κηδεία του ηλικιωμένου έγινε τη Δευτέρα σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Τρίκαλα: Γιατί σκότωσε τον πατέρα του;

Ο δράστης μέχρι στιγμής δεν έχει αποκαλύψει τον λόγο που σκότωσε τον πατέρα του με τόσο φρικτό τρόπο. Φέρεται, ωστόσο, να είπε ότι είχαν έναν έντονο διαπληκτισμό.

Ο πατροκτόνος φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και μετά τον θάνατο της μητέρας του πριν λίγους μήνες η ψυχολογία του επιβαρύνθηκε.

Πατέρας και γιος φέρεται να είχαν συχνά εντάσεις, όπως αποκάλυψε η αδελφή του θύματος τη Δευτέρα στις «Αλήθειες με τη Ζήνα». Ο πατέρας ήταν αρκετά καταπιεστικός και υπερπροστατευτικός με τον γιο του, κάτι που δημιουργούσε δυσφορία στον δράστη. Ωστόσο, τίποτα δεν προμήνυε αυτόν τον τραγικό επίλογο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top