Έστησαν απάτη με δόλωμα τον… Κυριάκο Μητσοτάκη!

Με τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης άλλαξαν τα λόγια του πρωθυπουργού 

Επιτήδειοι έστησαν ηλεκτρονική απάτη χρησιμοποιώντας την εικόνα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, που δήθεν ζητούσε από τους χρήστες του διαδικτύου να επενδύσουν σε μετοχές εταιριών!  

Αγρότες: Πού και πότε θα στήσουν μπλόκα σήμερα Παρασκευή  

Όπως μετέδωσε ο Σπύρος Λάμπρου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, οι ηλεκτρονικοί απατεώνες πήραν την εικόνα του πρωθυπουργού μέσα από το Μέγαρο Μαξίμου τις ημέρες των Χριστουγέννων και με τεχνητή νοημοσύνη αλλάξανε τα λόγια του πρωθυπουργού. 

Νέα απάτη με δόλωμα πακέτο από τα ΕΛΤΑ – Μην ανοίξετε αυτό το μήνυμα

Εμφανίζουν λοιπόν τον Κυριάκο Μητσοτάκη να ζητά από τους πολίτες να… επενδύσουν 250 ευρώ σε επενδυτική πλατφόρμα που στηρίζει το κράτος και να κερδίσουν μέχρι και 5.000 ευρώ μέσα σε ένα μήνα!  

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: Τι λέει για τις απάτες

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: Τι λέει για τις απάτες   

Το Star επικοινώνησε με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, από την οποία ανέφεραν ότι όποιος βάλει τα χρήματά του δε θα τα πάρει ποτέ πίσω, ενώ δίνοντας email και στοιχεία τραπέζης  οι απατεώνες μπορούν να τρυπώσουν σε λογαριασμούς και να αφαιρέσουν μεγάλα ποσά.

Τουρισμός: Πώς οι χάκερ εξαπατούν με τις ηλεκτρονικές κρατήσεις

Υπάρχουν δισεκατομμύρια ιστοσελίδες πλέον και χρειάζεται μεγάλη προσοχή. «Μην δίνετε ποτέ στοιχεία λογαριασμών» διαμηνύουν από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος    
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top