Εφιάλτης για 46χρονη Γερμανίδα: Την εξέδιδαν σε Αθήνα και Θεσσαλία

Τα ραντεβού κλείνονταν μέσω messenger

Θεσσαλονίκη: Εξέδιδαν 46χρονη Παρά Τη Θέλησή Της

Θύμα κυκλώματος μαστροπείας έπεσε μια 46χρονη Γερμανίδα, που την κρατούσε φυλακισμένη στη Θεσσαλονίκη και την εξέδιδε παρά τη θέλησή της. Τα ραντεβού κλείνονταν στον Βόλο μέσω messenger σε διαμερίσματα Airbnb σε περιοχές γύρω από την πόλη. 

Δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος οχτώ ατόμων, με συγγενική σχέση μεταξύ τους. Πρόκειται για άτομα ηλικίας από 37 έως 65 ετών, τέσσερις άνδρες και τέσσερις γυναίκες, οι οποίοι κατηγορούνται για βιασμό, απάτη και εμπορία ανθρώπων. 

Κύκλωμα μαστροπείας: «Εξέδιδαν κορίτσια 13 και 14 ετών»

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, ένας 41χρονος τον Απρίλιο του 2020 επικοινώνησε τηλεφωνικά με την 46χρονη και άρχισε να την απειλεί για τη ζωή της, προκειμένου να την εξαναγκάσει να μεταβεί σε σπίτι συγγενικών του προσώπων. 

Η γυναίκα έμεινε στο συγκεκριμένο σπίτι για έναν μήνα, χωρίς να μπορεί να φύγει, καθώς τη φυλούσαν συνεχώς συγγενικά του πρόσωπα. Παράλληλα δεχόταν απειλές χρήσης βίας και απειλές κατά της ζωής της. 

Κοζάνη: Εξέδιδαν 37χρονη έγκυο - Τρεις συλλήψεις

Η 46χρονη αδυνατούσε να επικοινωνήσει με κάποιον και να ζητήσει βοήθεια, καθώς μέλος της οικογένειας του 41χρονου της είχε πάρει το κινητό της τηλέφωνο και προσποιούμενη ότι ήταν εκείνη  έστελνε μηνύματα σε φιλικά της πρόσωπα και τους έλεγε ότι έχει ανάγκη διάφορα χρηματικά ποσά. 

Σαν να μην έφτανε αυτό, 61χρονος συγγενής του 41χρονου, μετά από συνεννόηση μαζί του, μετέφερε αεροπορικώς τη 46χρονη στην Αθήνα, όπου την παρέδωσε σε συνεργό τους. Εκείνος την εξανάγκαζε καθημερινά σε ερωτική συνεύρεση μαζί του και στη συνέχεια της μετέφερε σε οίκους ανοχής, όπου την εξέδιδε. Τα έσοδα από τις ερωτικές αυτές συνευρέσεις τα έπαιρνε εκείνος κι μία ακόμα συνεργάτης του. 

Ρόδος: Την κρατούσε κλειδωμένη για επτά χρόνια και την εξέδιδε

Στις αρχές του 2021 ο συγκεκριμένος μετέφερε τη Γερμανίδα στον Βόλο, όπου μαζί με μια από τις γυναίκες συνεργούς του κυκλώματος και υπό τη χρήση βίας, την εξανάγκαζαν να πραγματοποιεί ερωτικά ραντεβού με πελάτες σε διάφορα διαμερίσματα στην ευρύτερη περιοχή, τα οποία κανόνιζε ο ίδιος μέσω αγγελιών που είχε αναρτήσει σε πλήθος ιστοσελίδων του διαδικτύου, ενώ διαχειριζόταν και το σύνολο των εσόδων από τα ερωτικά ραντεβού, χωρίς να λαμβάνει η 46χρονη κάποιο μέρος εξ’ αυτών.

Επιπλέον και εκείνος, έχοντας στη κατοχή του το κινητό τηλέφωνο της παθούσας, έστελνε μηνύματα σε φιλικό της πρόσωπο, όπου προσποιούμενος την παθούσα δήλωνε ψευδώς ότι έχει ανάγκη διάφορα χρηματικά ποσά, τα οποία παραλάμβανε ο ίδιος.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top