Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέος ο τράπερ για τον ξυλοδαρμό φοιτητή

Τι υποστήριξε στην απολογία του

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο τράπερ, ο οποίος κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό ενός φοιτητή στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του ΑΧΕΠΑ σε κρίσιμη κατάσταση. 

Θεσσαλονίκη: Τι είπε ο ράπερ για τον ξυλοδαρμό - Έλαβε προθεσμία

O τράπερ, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, πέρασε το κατώφλι της ανακρίτριας στις 11:00 το πρωί, ώστε να απολογηθεί μετά από δύο προθεσμίες που είχε πάρει. 

Όπως είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο δικηγόρος τους, Θ. Καραγιάννης, ο φοιτητής δεν έπεσε στο έδαφος από χτύπημα του τράπερ. Μάλιστα ο κατηγορούμενος δεν αντιλήφθηκε τον σοβαρό τραυματισμό του 23χρονου, αφού μετά την επίθεση, οι κατηγορούμενοι έμειναν στο σημείο για περίπου δέκα λεπτά και του προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες και μετά από λίγο ο φοιτητής έφυγε με την παρέα του. 

Θεσσαλονίκη: Πώς έγινε η επίθεση

Όλα έγιναν στις 02:30 τα ξημερώματα της Παρασκευής 26 Ιανουαρίου. Φίλος του φοιτητή, με τον οποίο ήταν μαζί εκείνο το βράδυ, φέρεται να κατέθεσε ότι το θύμα ρώτησε τον τράπερ «εσύ είσαι διάσημος;» και τότε εκείνος του έριξε μια κουτουλιά στο κεφάλι. 

Στα δικαστήρια ο τράπερ για τον ξυλοδαρμό: «Σταματήστε να λέτε ψέματα»

Το δεύτερο άτομο που βρισκόταν με τον τράπερ τον χτύπησε με κλωτσιά στον θώρα, με αποτέλεσμα να πέσει με δύναμη στο έδαφος και να τραυματιστεί στο κεφάλι. 

Ο τράπερ μαζί με τον φίλο του άρχισαν να του δίνουν τις πρώτες βοήθειες και μετά από δέκα λεπτά ο 23χρονος συνήλθε και μεταφέρθηκε στο σπίτι του από την παρέα του. Το απόγευμα της ίδιας μέρας όμως η κατάσταση της υγείας του χειροτέρεψε, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, όπου νοσηλεύεται έως σήμερα διασωληνωμένος στη ΜΕΘ σε κρίσιμη κατάσταση. 

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ο τράπερ που ξυλοκόπησε 23χρονο φοιτητή

Ο φοιτητής έχει υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και υποβλήθηκε σε επέμβαση έξι ωρών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top