Στα δικαστήρια ο τράπερ για τον ξυλοδαρμό: «Σταματήστε να λέτε ψέματα»

Πήρε νέα προθεσμία για να απολογηθεί

Νέα προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη πήρε ο τράπερ, ο οποίος μαζί με ένα ακόμα άτομο κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό ενός 22χρονου φοιτητή στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

O 25χρονος συνελήφθη τα ξημερώματα του Σαββάτου στην περιοχή των Λαδάδικων, μετά από ένταλμα που εκδόθηκε σε βάρος του για απόπειρα ανθρωποκτονίας από κοινού, η οποία διώκεται σε βαθμό κακουργήματος. 

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ο τράπερ που ξυλοκόπησε 23χρονο φοιτητή

Φτάνοντας στα δικαστήρια δεν έκανε καμία δήλωση, εξερχόμενος όμως έδειχνε αρκετά εκνευρισμένος και είπε στους δημοσιογράφους:

«Επειδή υπάρχουν οικογένειες σταματήστε να γράφετε ψέματα. Θα πάρετε τη δικογραφία και θα δείτε τι έγινε. Έχω μιλήσει στην οικογένεια του φοιτητή, εσύ δεν είσαι κάτι για να σου μιλήσω».

Οι έρευνες της ΕΛΑΣ για την ταυτοποίηση του δεύτερου ατόμου βρίσκονται σε εξέλιξη.

Αυτός είναι ο τράπερ που φέρεται να έστειλε στην εντατική 23χρονο φοιτητή

Την ίδια ώρα, το 23χρονο θύμα εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης με σοβαρές κακώσεις στο κεφάλι. 

Θεσσαλονίκη: Πώς έγινε ο ξυλοδαρμός

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα ξημερώματα της 26ης Ιανουαρίου ο 25χρονος τράπερ μαζί με έναν φίλο του φέρονται να επιτέθηκαν σε νεαρό φοιτητή που βρισκόταν μαζί με την παρέα του. 

Ο τράπερ κατηγορείται ότι χτύπησε τον φοιτητή με το κεφάλι του στο πρόσωπο, ενώ ο φίλος του φέρεται να τον χτύπησε με κλωτσιά στον θώρακα με αποτέλεσμα το θύμα να πέσει με δύναμη στο έδαφος και να χτυπήσει το κεφάλι του. 

Στη συνέχεια οι φερόμενοι ως δράστες αποχώρησαν από το σημείο, ενώ ο φοιτητής μεταφέρθηκε από τους φίλους του στο σπίτι του. Το απόγευμα της επόμενης μέρας η κατάστασή του επιδεινώθηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο ΑΧΕΠΑ. Εκεί υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, καθώς διαπιστώθηκε ότι φέρει αιμάτωμα στο κεφάλι. 

Από τότε νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top